כאבים במצח - סינוסיטיס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במצח - סינוסיטיס?
    טלי
    16/01/2012

הילד שלי בן 4 וכבר כחודשיים מתלונן על כאבים במצח. הרופאה שאלה אותי אם זה קורה רק בבוקר (כלומר אולי הוא לא רוצה ללכת לגן ואז הוא מתלונן על הכאב, אבל זה לא המצב).
    היא אמרה שהדרך היחידה לבדוק אם זה סינוסיטיס או לא זה לתת אנטיביוטיקה ולראות אם זה עובר או לא.
    לגבי תסמינים נוספים - הוא מנוזל רוב השנה (נמצא אלרגי לקרדיט האבק).
    השאלה אם זה לא קיצוני מידי לתת אנטיביוטיקה? האם גם מוצר טבעי יכול לעזור במצב של סינוסיטיס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במצח - סינוסיטיס?

הוספת תגובה

• כאבים במצח - סינוסיטיס? - תגובה

ד``ר אנדריי וולביץ`
    17/01/2012

מערות הפנים בעצם המצחית אינן בלידה ומתפתחות בכ-7-9 שנים. לכן נשמע לי מוקדם לסינוסיטיס בגיל 4. תנסו חוו"ד נוספת כולל בדיקה גופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הוא מאוד מנוזל

יעל
    18/01/2012

אז אני מציעה לך לנסות משהו שאני ניסיתי לא מזמן וזה פורמולה סינית של "פנדה" לילדים זה מאוד עזר לבן שלי (של זן צמחים) אני בכלל נגד כל האנטיביוטיקות האלה שלא לצורך ומיוחד אם את אומרת שזה עניין של ניסוי וטעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו