תינוקת בת 10 חודשים סובלת מכאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 10 חודשים סובלת מכאבי בטן
    לירן
    13/03/2012

שלום רב,
    יש לי תינוקת בת 10 חודשים שבלילה יש לה שעה כמעט קבועה שהיא מתעוררת ובוכה מתקשה לחזור לישון, מתפתלת עם הרגליים מכאבים ומשחררת גזים. זה די נראה כאילו היא סובלת מכאבי בטן ולרוב בבוקר הקקי שלה הוא כדורים קטנים וקשים שיוציאים תחילה ואחכ יוצא גם קקי קצת יותר רך אבל עדיין קשה יחסית. אין פעם שהקקי שלה הוא ממשך רך. יכול להיות יותר רך ולא כדורים קטנים אבל אף פעם לא רך באמת.
    היא אוכלת מטרנה ומבחינת אוכל היא אוכלת הכל חוץ מפירות ועגבנייה. יש איתה לפעמים לילות שהיא ישנה לילה שלם בלי להתעורר אבל זה ממש קורה מעט..רוב הלילות היא מתעורתת ובוכה. היא גם לא רוצה מוצץ ואני מנסה לתת לה מים, לפעמים זה מרגיע אותה והיא נירדמת ולפעמים לא ואני צריכה להחזיק אותה על הידיים עד שהיא תירדם שוב. היא ממש מראה אי נוחות בלילה. במהלך היום היא בסדר ולא מתלוננת. לא ברור לי למה דווקא בלילה זה קורה לה... היא הולכת לישון עם הבקבוק. אוכלת אותו ונירדמת ככה ,ואז מתעוררת בסביבות 12 בלילה.
    אשמח אם תוכלו לעזור לי מה עליי לעשות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת בת 10 חודשים סובלת מכאבי בטן - תגובה

פרופ' יצחק לוי
    17/03/2012

מציע להבדק על מנת לשלול סיבה אורגנית לאי שקט למשל דלקת אזניים,
    אם הכל תקין מדובר בהפרעת שינה שכיחה הניתנת לטיפול
    שלך
    פרופ איציק לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו