לא רוצה בקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה בקבוק
    יעל
    04/06/2012

היי, לפני כשבועייםבתי בת החצי שנה נכנסה למשפחתון וסירבה בכל תוקף לכל סוג של אוכל מלבד הנקה.
    המצב די השתפר מאז ובגן היא מוכנה לאכול ארוחה אחת יפה מאד של מוצקים (רק אחת : עד 16:00 אבל עדיין התקדמות אז טפו טפו טפו :) )
    הבעיה שלי היא שהיא לא מוכנה ב-כ-ל-ל לקחת בקבוק של מים או השלמה- ביומיים האחרונים עושה הרבה פחות פיפי (גם כשקמה בבוקר אחרי לילה של הנקה). הסיטואציה הזו כבר יותר מלחיצה אותי אפילו.....
    מה אני יכולה לעשות? האם אני צריכה להפסיק עם ההנקה בשביל שתיקח בקבוק? מה המשמעות של חוסר פיפי וכמה אפשר ל"סחוב" ככה
    אשמח מאד לעצות ותובנות, אני מאד לחוצה ומוטרדת
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה בקבוק

הוספת תגובה

• לא רוצה בקבוק - תגובה

פרופ' חיים ביבי
    06/06/2012

אם אין שתן - סימן ליובש, יובש-מצב מסוכן.אם יש שתן במיוחד אם השתן בהיר אין מקום לדאגה. במידה ואין שתן או השתן כהה - חשוב לתת שתיה - נוזלים בכל דרך - גם ביניקת חלב אם - אם יש עדיין חלב אם. אפשר לתת נוזלים גם בדייסות מעדנים וכד'. עם הזמן היא תתרגל והחשוב מכל לא להיות לחוצה. לחץ מוריד את תפוקת חלב האם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו