מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברות בגן חובהאמא19/02/2008
שלום וברכה,
אני אמא לילדים מקסימים- בת 5.5 ובן 3.5 , לביתי חברה מאוד טובה,בת גילה שהן יחד באותו הגן וגם שכנות המתראות לעיתים קרובות אחר הצהריים, בשבועיים האחרונים חל שינוי קיצוני בהתנהגותה של ביתי,היא נעשתה אימפולסיבית,מגיבה בתקפות לכל ענין שלא מוצא חן בעיניה ובוכה על כל שטות קטנה,כשדובבתי אותה נוכחתי לדעת שהחברה חברה יחד עם חברה אחרת מהגן ושהיא איננה משחקת איתה בחצר והיא מתנהגת אליה "לא יפה" ,ניסיתי לשכנע את ביתי לשחק עם ילדים אחרים ואף הזמנתי חברים הבייתה אך ללא הועיל,היא המשיכה להיות פגועה ולא חל שינוי י בהתנהגותה.שתיהן עולות בשנה הבאה לכיתה א' ואמורות להיות יחד באותה הכיתה . השאלות שלי הן כיצד עלי להתמודד?האם לנסות להרחיק בינהן ,אם כן כיצד?האם עליי לדבר עם הוריה או עם הילדה?
עליי להוסיף כי בשנה שעברה הן לא היו יחד באותו הגן והקשר לא היה הדוק וביתי התאקלמה נהדר שם,האם העניין קשור לשכנה או לביתי שכל כך פגועה?
אני מחנכת את ילדיי שתמיד "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברך" האם בשל כך היא פגועה מאודה והאם בגיל הזה הערכים נטמעים?
אני חסרת אונים לחלוטין ,אשמח לייעוץ מהיר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריב ילדים
ד''ר מוטי חיימי23/02/2008ייתכן בהחלט כי בתך נפגעה מהתנהגותה של אותה ילדה.
כדאי לנסות לדובב את בתך ולשאול מה בדיוק קרה שם.
אם מסתבר שאותה ילדה לא התנהגה בצורה לא ראויה- אולי כדאי להגיד לבתך שתחפש חברה אחרת.
יחד עם זאת, סכסוכי ילדים בד"כ מחזיקים מעמד רק ימים בודדים, ולכן רצוי לתת לזמן לעשות את שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)