דלקות אוזניים חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות אוזניים חוזרות
    רויטל
    09/07/2012

בני בן שנה וחצי. סובל מדלקות אוזניים חוזרות. ממש אחת לחודש יוצא שהוא לוקח אנטיביוטיקה. הרופא הציע טיפול מונע באנטיביוטיקה ויש לי כמה שאלות:
    האם דלקות אוזניים זה מדבק? (הוא נכנס לפעוטון לא מזמן אז יכול להיות שהמערכת החיסונית שללו עדיין פגיעה?)
    האם מינון נמוך של אנטיביוטיקה למשך כמה חודשים יכול להזיק לו?
    האם יש טיפול מונע חוץ מאנטיביוטיקה שאתה מכיר וממליץ עליו?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות אוזניים חוזרות

הוספת תגובה

• טיפות אירוסן מצילות מדלקות אוניים

נאווה
    11/07/2012

אלו טיפות צמחיות חיצוניות שמחסלות דלקת אוזניים
    בתוך יום בערך.
    בני סבל בשנה האחרונה מכמה ארועים של דלקות אוזניים חוזרות
    ולא הסכמתי לגזירה של אנטיביוטיקה חוזרת עד שהאחות בקופת חולים
    שלחה אותנו לחפש בגוגל את טיפות אירוסן שפותחו ע,י מטפל אלטרנטיבי
    במחלות עור.
    מאז שהתחלנו להשתמש באירוסן אין כבר שום דלקות יותר.
    פשוט תחפשי בגוגל - טיפות אירוסן
    זה מה שאת צריכה לעשות אבל קחי בחשבון שהוא מקבל במרפאה בתל אביב
    אם זה חשוב לך.

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות אוזניים חוזרות - תגובה

פרופ' חיים ביבי
    14/07/2012

דלקת אוזן לא מדבקת אבל נגרמת בחלק מהמקרים מיהומים חוזרים בדרכי הנשימה - זיהומים על רקע שהות בפעוטון.. יש כמה גישות לטיפול בדלקת חוזרת באזניים - אחת הגישות מתן טיפול אנטיביוטי מונע, יש צורך להתייעץ עם רופא א.א.ג - העצה שלי היא להיות צמוד לרופא אחד מאחר שכל שיש יותר מומחים יש יותר דעות - והבלבול גדול. ככלל, רוב הדלקות החוזרות באזניים נעלמות עם הצמיחה בגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת אוזניים - תשובה

הדס
    15/07/2012

אני חייבת לציין שהדלקת אוזניים זה פשוט מכה, גם הבן שלי סבל מתקופה ארוכה מדלקת שכל הזמן באה והלכה.
    עד שהתייעצתי עם נטורפתית והיא אמרה לי שיש מצב שזה גם כתוצאה מסוג של אלרגיות. אני מציעה לך לבדוק את הבן שלך ולראות אם הוא אלרגי למשהו וגם היא המליצה שאתן לו ויטמין C של סולגאר, כדי שזה יעזור למערכת החיסון שלו להתפתח טוב יותר ולהתגבר על הדלקות השונות.
    הרבה בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו