חלב פרה לילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב פרה לילדים
    שירלי
    27/12/2012

בתי בת 14 חודשים. היא שותה כ4 כוסות חלב פרה ליום.
    לאור כל המחקרים והדיעות השונות על הריכיבים הלא טבעיים שבחלב (הורמונים, אנטיביוטיקות למיניהן וכדומה) אני תוהה אם לעבור לחלב אורגני או להגביל את כמות החלב שהיא שותה.
    אשמח לשמוע את תגובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב פרה לילדים

הוספת תגובה

• סתם עצה

אילן
    27/12/2012

אני לא מומחה אבל קראתי הרבה על הנושא ואני ממעטת לתת חלב רגיל, בטח ניגר, רופא רגיל לא יגיד לך את זה אבל ברפואה הסינית ממש מדברים על השלכות שליליות וגם ברפואה המערבית לילדים שסובלים מאסתמה ובעיות נשימה מורידים חלב ....
    לפחות תני חלב עיזים במקום רגיל, האורגני זה לא ממש יעזור לך, זה עדיין חלב פרה
    תקראי בדחיפות באינטרנט את הספר של ד"ר אבני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סתם עצה - תגובה

פרופ' חיים ביבי
    03/01/2013

יש דעות לכאן ולכאן. כל מה שיאמר נכון. בעקרון הפרה מיצצרת את החלב לעגלים ואנחנו נהנים ממיכל החלב הגדול שנקרא פרה. אבל קשה להתעלם שרוב העולם המפותח ניזון מחלב פרה לא אורגני ושורד לא רע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו