מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת לימפהחסוי21/01/2013
שלום רב,
יש לי ילד בן 4 וחמישה חודשים כבר עוד מעט קרוב לשנה יש לו בלוטת לימפה מוגדלת בצוואר שממש בולטת תמיד שניגשנו לרופא נאמר לנו שזה נראה בסדר ואין מה לדאוג.
אבל אני לא נרגעת...
ביום ראשון האחרון הוא חלה והיה 6 ימים עם חום מאוד גבוה 39,40 עם חוסר תאבון צינון שיעול ועייפות ניגשנו לרופא שאבחן שזה וירלי. במקביל ביקשתי לבצע ספירת דם וכן בדיקת דם למחלת הנשיקה הבדיקות יצאו תקינות. מה שקורה כרגע זה שהחום ירד ונראה שהתאבון קצת מתחיל לחזור אבל מאז שחזר לגן כל פעם שאני מגיעה לקחת אותו אני מוצאת אותו רדום בגן הגננת אומרת שפשוט היא לא מצליחה לגרום לו לא להירדם.
שאלתי היא האם יכול להיות שהעייפות נובעת מכך שהיה חולה ועדיין לא התאושש לגמרי? האם אני כן צריכה לדאוג מהבלוטה שממשיכה להיות נפוחה כל הזמן?
חשוב לי לציין ששלושה רופאים בדקו אותו באותו שבוע ושלושתם אמרו שהבלוטה לא נראית מדאיגה.
האם יכול להיות שמדובר במשהו מסוכן למרות שבדיקות הדם יצאו תקינות?
אשמח לתשובה במהרה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף
חסוי21/01/2013בבדיקות הדם שעשינו ישנה בדיקה שנקראת LYM ויצאה לו תוצאה 28.2 כלומר נמוך מהנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטת לימפה - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`27/01/2013העייפות בהחלט אפשר להסביר ע"י כך שטרם התאושש לגמרי מהמחלה.
לפי סיפור של "בלוטה" רושם שאכן אין מקום לדאגה. במיוחד שנבדק ע"י מספר רופאים.
תעקבו אחריה.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)