אנטיביוטיקה ושוקו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה ושוקו
    האני
    16/02/2013

שלום, הבן שלי צריך לקבל אנטיביוטיקה 3 פעמים ביום בעקבות דלקת באוזן.
    רציתי לדעת האם יש בעיה לערבב את האנטיביוטיקה עם שוקו? זו הדרך היחידה בה הוא לוקח.
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטיביוטיקה ושוקו

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה ושוקו - תגובה

ד''ר דניאל שינהר
    17/02/2013

שלום,
    אין כל בעיה.ניתן לתת את זה בכל דרך ובלבד שיקח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בנושא האנטיביוטיקה

האני
    18/02/2013

קודם כל תודה על תשובתך המהירה!
    רציתי לשאול דבר נוסף- רק כעת הגיעו תוצאות בדיקות הדם של הבן שלי, ואמרו לי כי לפיהן
    הוא לא היה צריך לקחת אנטיביוטיקה, אלא זה היה משהו וירלי בגללו היה חולה (במיון אמרו לנו שיש לו דלקת באוזן וצריך אנטיביוטיקה בלי לחכות, ושתוצאות בדיקות הדם יגיעו רק לאחר 24 שעות).
    אני יודעת שאם מתחילים עם אנטיביוטיקה חייבים להמשיך עד הסוף. רציתי לשאול אם יש אפשרות לפחות לקצר קצת- במקום 10 ימים לתת שבוע.
    תודה רבה!

ושאלה נוספת- האם גם את הסירופים להורדת חום (אקמולי, נורופון, נובימול...) אפשר לתת עם שוקו (אני מתכוננת לבאות :) )

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בנושא האנטיביוטיקה - תגובה

ד''ר דניאל שינהר
    24/02/2013

שלום
    בהחלט ניתן לקצר את מתן האנטיביוטיקה ולהפסיק. את התרופות ניתן לתת עם נוזל אחר לפי טעמו של הילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו