צואה שחורה לתינוקת בת חודשים ועצירו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צואה שחורה לתינוקת בת חודשים ועצירו
    יאנה
    24/08/2014

שלום רב. הבת שלי בת חודשיים. אוכלת כבר כשבועיים שלוש רק תמ"ל של מטרנה. בגלל בעיות עצירות שהתחילו לה, העברנו אותה למטרנה אקסטרה קר קומפורט וזה כבר קופסא 5 בערך שהיא אוכלת את זה. עכשיו ניהיה לה צואה שחורה כמו פחם ודביקה. היא עושה צרכים פעם ביומיים או שלוש ימים. מקבלת כמה פעמים ביום סימיקול להקלה בגזים וויטמין D. האם יש דרך לעזור לה לכאבים שיש לה עם הבטן ואיכשהו לעזור ליציאה נורמלית סדירה מדי יום? ובנוסף אודה להסבר רפואי לצבע הפתאומי השחור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסבר והמלצות

יפעת
    25/08/2014

גם לילדה שלי הצואה הייתה בצבע שחור, ואצלנו זה נבע מהשינוי של התמ"ל. אולי גם אצלך? לכאבי בטן תתני לה טיפות הרגעה ייחודיות (ממליצה על גרפווטר, אצלנו זה עשה את העבודה טוב בניגוד לתכשירים אחרים), ולעסות לה את הבטן כשהיא בוכה. תתפלאי, אבל זה עובד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי גרפווטר

יאנה
    26/08/2014

שלום רב.
    לגבי הגרפווטר שמעתי דברים מאוד מדאיגים. שהילדים שזה גרם להם לעצירת נשימה ועוד דברים. לכן מפחדת להתקרב לזה...

לגבי תמ"ל, אני מנסה עכשיו סימילאק קומפורט. לפני זה לא היה תחלופת תמ"ל. תמיד רק מטרנה קומפורט... עכשיו נראה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם שמעתי את זה אבל אחרי בירורים

רננה
    03/09/2014

רבים הבנתי שזה נחשב מאוד בטוח וזה באמת הקל מאוד, זה טבעי בניגוד לכל מיני תרופות אחרות שיש בהן חומרים משמרים וסוכר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמעתי שזה גורם לישנוניות

אני
    08/10/2014

חברה אמרה שהילדה שלה ממש הפכה להיות מנונמת אז היא הפסיקה עם זה מיד..
    לכן היא ממש לא ממליצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו