מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה לא רציפהויקי06/05/2008
שלום,
רציתי לשאול האם יש איזשהי דרך להסביר מדוע הבן שלי בן חודש וחצי ביומיים האחרונים לא ישן את שנת הלילה שלו כמו שהוא היה רגיל, הוא היא רגיל לישון שינה ראשונה 5 שעות או במקרה הכי גרוע 3 שעות, ולאחר מכן שעתיים וחצי כל שינה, ועכשיו השינה הראשונה שלו היא שעתיים , והוא מתעורר כל שעה , מדוע?
יש לציין שאני רואה שיש לו גזים אבל הוא עושה קקי פעם אחת ביום, מה שהוא לא היה עושה כשהיה ישן יותר רצוף.
ובנוסף רציתי לשאול אני משתמשת בטיפות שהמליצה לי חברה לפני כל ארוחה שנקראות גרפווטר שהם נגד גזים, וגם מזרזות את הקקי (הוא סובל מעצירויות ולא עשה קקי יומיים שלושה, עם הטיפות עושה כל יום), האם הטיפות מוכרות , והאם בסדר להשתמש ככה? הטיפות הם על בסיס טבעי ומותאמות לתינוקות ופעוטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שקט
ד''ר מוטי חיימי09/05/2008שלום ויקי.
ייתכן מאד והסיבה לאי השקט בשינה- נגרם אכן מ-COLIC- שאלה כאבי הבטן המאפיינים את הגיל הזה.
הטיפות שאת נותנת אכן מוכרות.
לא לכל אחד הן מסייעות וישנם טיפולים נוספים- כמו למשל סימיקול- שאני ממליץ עליו במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)