מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה מדם נגוע לילדה-אשמח לתשובהאילנית29/07/2016
שלום רב יש לי שאלה מוזרה אך מדאיגה אותי
ביתי בת שמונה הלכה עם קפקפי ים על מדרגה
שהיה עליה הרבה דם של אישה שדיממה חמש דקות לפני שהלכנו במקום.
לביתי יש פצע פתוח בעקב. האם יכולה להיות הדבקה כלשהיא מהדם
שעל המדרגה במידה והוא נגוע?
במידה ופגעה אפילו טיפה מהדם לפצע האם יכולה להיות הדבקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה מדם נגוע לילדה-אשמח לתשובה - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`30/07/2016תאורטית מגע בין פצע פתוח ודם טרי נגוע במחלה זיהומית כלשהי יכול להביא להדבקה. שאלה עד כמה הדם היה טרי? האם הוא נגוע? עד כמה פצע פתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
אילנית30/07/2016דר שלום ותודה רבה עבור התשובה
הדם היה ממש טרי על מדרגות מאבן- שמעתי את האישה אומרת שנחתכה מסלע , זה היה בים
אני לא יכולה לדעת אם הדם היה נגוע
הפצע היה בעקב כשתי ס"מ מהרצפה חצי סמ בערך חתך אבל כשנכנסה לים לא התלוננה ששורף , כך שאני לא יודעת עד כמה פתוח למרות שיש כמה טיפות דם
על הפלסטר
אני ממש בלחץ ולא יודעת מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`30/07/2016בשלב זה אין מה לעשות. כי גם אם קרתה הדבקה שסיכוי קלוש טרם ניתן לראות זאת במעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה ברשותך
אילנית30/07/2016מתי אפשר לעשות בדיקות דם ואיזה בדיקות?
האם גם איידס יכול לעבור ככה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה ברשותך - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`31/07/2016לאיידס סבירות נמוכה ביותר.
בדיקות מעבדה ניתן לבצע כ-3 חודשים מהאירוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)