מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת תינוק בן שנה ותשעה חודשיםאורנה07/06/2017
דר שלום ותודה מראש, בני בן השנה ותשעה חודשים היה מיום שישי עד ראשון עם חום גבוה קרוב ל-40 מעלות. ביום ראשון בבוקר עשיתי בדיקות דם והלכתי לרופא מחליף כי הרופאה שלו קיבלה אחה"צ ופחדתי נורא. הרופא בדק את הפעוט אמר שלא רואה כלום שזה וויראלי ונחכה לבדיקות הדם. אבל, ביקש שאשכיב את התינוק על המיטה ואז אחז בכתף שלו צמוד למיטה שלא יזוז, הניח את היד מתחת לראש והרים את הראש בחוזקה ובכח פעמיים וגם כיפף לו את הרגליים. שאלתי מה הבדיקה הזאת וענה לי, אין לו דלקת בקרום המח. הייתי בשוק מהבדיקה ונודע לי שרופאים בד"כ לא עושים את זה. השאלה שלי, האם הבדיקה הזאת יכולה לעשות זעזוע מח, או סחרחורות, או לגרום לנזק אחר בראש גם בטעות. יכל היה לשבור לו את המפרקת זה ממש מסוכן. אודה לך באמת על תשובתך הכנה מאד. חשוב לי. תודה מראש, אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: בדיקת תינוק בן שנה ותשעה חודשים
ד``ר אנדריי וולביץ`07/06/2017זו בדיקה מקובלת בכדי לזהות סימנים לגירוי קרומי המוח ובכדי לשלול דלקת קרום המוח.
והרופאים בהחלט עושים את זה וזה לא אמור לגרום לבעיה כלשהי (הבדיקה אני מתכוון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)