מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתד28/06/2008
שלום, בתי בת כמעט שלושה חודשיים ולאחרונה מעסיקה את עצמה שתי דקות לערך ואז בוכה. אין לי כבר חיים, אני כמעט כל הזמן לידה וכשלא לידה והיא בוכה אני מרגישה אשמה. עד לפני כמה ימים היא היתה יכולה להעסיק את עצמה באוניברסיטה או מול המובייל כבין עשרים דקות לשעה ועכשיו רק דקה-שתיים. אני חושבת שזה בגלל שהיא מגלה את הידיים והרגליים ומבהילה את עצמה. מה עושים? הולכים כל רגע? נותנים לה לבכות? מתי זה עובר? האם זה נורצלי? אני במצוקה אדירה. יש לציין כי הייתי אצל הרופאה והיא בריאה. טפו, טפו, טפו. בנוסף, הבת שלי מעדיפה לישון כשהראש רק לצד אחד ובמשך היום מסתכלת בעיקר מהצד הזה, איך משנים את הקבעון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מוטי חיימי29/06/2008שלום למיואשת.
ראשית כדאי לשלול שלא מדובר בבעיה גופנית כמו למשל:
* כאבי בטן שהתגברו, ואז אולי להוסיף תכשיר נגד גאזים.
* פליטות שהתגברו- אולי מדובר ברפלוקס,
* עצירות?
במידה והכל תקין- כדאי לנסות להתנתק ממנה מדי פעם, גם אם היא בוכה קצת.
לגבי הראש- רצוי לבדוק שלא מדובר בטורטיקוליס (קיצור של שריר אחד בצוואר עקב חוסר שימוש) ואז אולי יש צורך בפיזיוטירפיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)