מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום 39+- כבר 4 ימים. מודאגת מאוד.ליאת17/09/2008
שלום, לבתי בת השנתיים וחצי התחיל חום מיום א' האחרון 14.9, לקחתי אותה מהגן עם חום של 39 מעלות ישר לקופ"ח שם נאמר לי שהכל נראה טוב, הריאות נקיות גרון קצת אדום והיא ככל הנראה מבשלת משהו. כנראה וירוס (קבעתי תור נוסף להיום אחה"צ). אני דואגת כי החום משחק כבר 4 ימים מ 38.5 ל 39.5 בנוסף היא קצת מצוננת וקצת משתעלת, נתתי לה אקמולי נרות שכשהנר משפיע היא מתנהגת רגיל והיא לא אפטית רק כשהחום עולה היא נהיית חסרת סבלנות. אני אציין גם שהיא מקוררת במקצת כבר שובעיים זו שנה ראשונה שלה בגן ההסתגלות שלה ממש לא קלה, היא כל היום דואגת רק מתי אבוא לקחת אותה, לא משחקת לא משתתפת ונורא חסרת בטחון בשעות הגן, מעבר לזה בבית, חוץ מזה שהיא מפחדת שאני אלך, ההתנהגות של בסדר לחלוטין. ומשהו נוסף היא גמולה מחיתולים כבר 3 חודשים הגמילה היתה קלה מאוד גם ביום וגם בלילה, רק שמאז שהתחיל החום היא התחילה להרטיב ביום ובמיוחד בלילה. אני יודעת שכתבתי הרבה, פשוט רציתי לתת את התמונה במלואה. בבקשה תנסה/י לעזור לי. תודה, ליאת קריספין משהו נוסף: יש לי תינוקת נוספת בבית בת 4 חודשים שגם היא מקוררת כבר שבועיים מטופלת במי מלח ואדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ לא לפחד יותר מידי אבל לעקוב..
17/09/2008ליאת שלום
פעלת כשורה והרושם אכן הוא שלביתך הקטנה יש הצטננות קצת יותר קשה מהרגיל.
ילד שסה"כ מתנהג בסדר, שותה היטב, נותן שתן וללא תלונה ספציפית וכמובן ללא תפרחת ובמיוחד שנבדק כבר ע"י רופא אין צורך להילחץ יותר מידי
לעקוב אחר שתיה ושתן, לעקוב אחר החום ומידי יומיים שלושה ביקורת.
כשרופא הילדים המטפל יחשוד שיש כאן חשד למשהוא מעבר להצטננות הוא כבר ידאג להפנותכם לבדיקות נוספות בהתאם לצורך.
טוב שנתת מידע מפורט אחרת לא ניתן היה לייעץ
קרוב לוודאי שזו עונת ההתאקלמות במעון וייקח כחודש חודשיים ששתי החמודות יהיו חולות לעיתים מאוד קרובות ולצערי כך גם אמור להתרחש שנה הבאה וגם לאחריה עד גיל בי"ס שם לרוב פחות חולים.
הרבה סבלנות ורפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
ליאת18/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)