מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגרינה - כאב באזור העין והרקהסיגל.23/11/2008
הילדה שלי בת 13 וחצי היא התחלילה לסבול מכאבי ראש מגיל 10 עשינו לה בדיקות amri וסיטי והכול בסר היא הייתה מטופת בשנידר במחלקה הניורולגית ולא עזר בכלום וכן היא עשתה בדיקת עיניים והיא מרכיבה משקפים רק לראיה מרחוק שהיא בכתה ורואה טלויזה יש לציין שאני סובלת ממגרינה מגיל מאוד צעיר ולי ולבת שלי יש כתמים קפה עולה בגוף ( הרבה כתמים) מה שמטריד אותי שהכאב מתרכז באזור העין ימין ומסביב לעין והמצח אני לא יודעת אך לעזור לה שיש לה התקף היא בוכה מכאבים אני נותנת לה אקמול וזה עוזר לה אך שהוא אך אני לא רוצה להרגיל את הגוף שלה לכדורים ועניין הוא שהיא מקבלת התקף זה נמשך 4 עד 5 ימים ואני חושש לביא לה כול יום כדור אך אני יכולה לעזור לבתי ואיזה טיפול אני יכולה להביא לה בתודה אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפורום אינו נועד להחליף רופא מטפל
24/11/2008ראשית אני משתתף בצערך על הסבל של הבת
לשוב מאוד שבדיקות ההדמיה תקינות
עושה רושם שיש חשד לנוירוו-פיברומטוזיס אך לצורך האבחנה והטיפול בכאב הראש, אני ממליץ לשוב ולפנות לנוירולוג המטפל
אם הוא לא עוזר לפנות לנוירולוג אחר
בברכת רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגרינה אצל ילדה בת 13
סיגל.24/11/2008אני יודעת שיש לבת שלי נוירוו-פיברומטוזיס השאלה שלי האם יש טיפול לזה נאם היא תמשיך לסבול מכאבי ראש עזים ותמשיך לקחת כדורים ידוע לך אם יש טיפול משהו שאני יכול לעזור לילדה ובדיקות הדמיה שהיא עשתה היו בע"ה תקינות וכן הודה לך אם תפנה אותי לרופא או לךטיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך
24/11/2008נוירופיברומטוזיס דורשת מעקב עיניים, כליות, נוירולוג ועוד בהתאם לממצאים
הרופא המכוון ומתווה את המעקב הוא רופא הילדים המטפל/הנוירולוג ילדים.
אם עשית ברור לכאב הראש והנוירולוג טוען שמבחינתו הברור מוצה ואין לא מה להוסיף ניתן לפנות למרפאת כאב לקבלת טיפול בכאב עצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)