מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות לגבי רופא ילדיםליאת24/11/2008
בני בן שנתיים וקצת עד לפני מס' חודשים היה מטופל אצל רופאת ילדים מאוד יסודית, לדעתי יותר מדי יסודית הדבר התבטא בכך שכל מטופל נכנס אליה למינימום 40 ד' עד שעה וחצי ולכן התורים מתעקבים בשעות ובינתיים יושבים בחוץ ותופסים מחלות ובנוסף חשתי ששלחה אותו לבדיקות רבות שלא לצורך. עברנו לרופאה אחרת עליה המליצו לי וזו הקיצוניות השניה, היום היינו אצלה פעם ראשונה בעיצומה של מחלה (חום כבר 3 ימים ושיעול), היא הקשיבה לריאות ואמרה לעשות לו דחוף אנלציה כי הן חסומות וככשאלתי מה בנוגע לחום היא אמרה שזה בטח ויראלי. שאלתי היא על סמך מה? האם זה נורמלי לא לבדוק אוזניים, גרון, בלוטות וכו' אצל פעוט בן שנתיים עם חום? אני לא רוצה לטרטר אותו מרופא לרופא, האם אני מגזימה? מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, כנראה שלא
24/11/2008אף קיצוניות אינה טובה
אין לי אלא ליייעץ לך לחפש רופא אחר שעליו תקבלי המלצות
גשי אליו עם ילדך ואני מקווה שתמצאו שפה משותפת
לכל אדם ולכל בעל מקצוע יש את הגישה שלו, לא רק ברפואה.
ולא כל אדם יסכים ויהיה מרוצה מגישה של כל איש מקצוע
כמו אצל זוגות רבים בחיים נפגשים ונפרדים עד שמוצאים את בן/ת הזוג המתאים/ה
כך גם לגבי רופא שאיתו צריך להיות קשר המבוסס על אמון וביטחון
זו דעתי האישית
מן הסתם יש שלא יסכימו איתי
אשמח לשמוע גם את דעתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)