איך לדעת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לדעת?
    שרון
    21/12/2008

ד"ר שלום רב, יש לי תינוק בן שבועיים וחצי וילד נוסף בבית בן שנתיים וחצי. בן השנתיים וחצי שלשל פעמיים במשך יממה אחת וזה עבר. ביממה הזו מאוד נזהרנו לא להפגיש בין השניים ורחצנו היטב ידיים. הקטנצ'יק אינו יונק אלא מקבל מטרנה. עד שלשום היתה לו עצירות (ממש אבני צואה) ולסירוגין לפתע קקי צהוב משחתי כזה. היום אני שמה לב שכבר עשה קקי 3 פעמים (במהלך כ - 16 שעות) אינני יכולה לומר שזה שלשול אבל קקי שנראה כמו משחה שהתיישבו עליה. התחלתי לדאוג שמא נדבק...0אני דואגת נורא כי אני יודעת שעד גיל 4 שבועות לפחות כל וירוס יכול לגרום לבלגן...). בכל מקרה מעבר לזה הוא אוכל וחיוני ללא חום (לא מדדתי עם מדחום אלא עם השפתיים על המצח הוא ממש ממש לא חם) קם כל שעתיים וחצי לאכול כרגיל. והרי שאלותיי כדי להקדים תרופה למכה: 1. כיצד ניתן לדעת אם תינוק כזה קטן חוטף וירוס? מה אמורים להיות בדכ התסמינים? 2. האם ייתכן קקי משחתי עם ריח לא טוב ממטרנה? תודה רבה. יערה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לדעת?

הוספת תגובה

• קשה

21/12/2008

ראשית - מדידת חום רק עם מדחום בפי הטבעת
    שנית - מטרנה עלולה לגרום לאבני צואה
    שלישית - בכל חשד מומלץ ובמיוחד בגיל כל כך קטן להיבדק ע"י רופא ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו