מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוגדניםענבר.22/12/2008
שלום רב ד"ר. יש לי שאלה אולי קצת מוזרה אבל לאור העובדה שיש לי תינוקת חדשה בבית שאיננה יונקת רציתי לדעת האם זה נכון כשאומרים שעד גיל 3 חודשים נוגדני האם נמצאים עדיין בדם הילוד? ואני מדברת באופן ספציפי על הרפס גניטאלי, שמדי פעם מופיעים אצלי התקפים, ואני לוקה בו מזה 8שנים. רמת נוגני ה - IGG גבוהה מאוד. האם התינוקת שלי נושאת בדמה את הנוגנדים ממני? עד מתי אם כן? ידוע לי שהרפס בתינוק קטן עלול להיות קטלני לכן אני שוטפת טוב טוב ידיים לאחר שהייה בשירותים כשיש התקף. יש לי גם ילדה גדולה יותר. האם שטיפת ידיים בסוף השירותים מספיקה? האם אין אמהות רבות שיש להן ואינן יודעות אפילו ולמרות זאת אחוז התינוקות הנולדים עם הרפס קונגניטאלי או נדבקים במהלך החודשים הראשונים לחייהם קטן ביחס לכמות האמהות שיש להן? אשמח לתשובותיך. ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדנים
פרופ' חיים ביבי22/12/2008נוגדנים עוברים דרך השליה לעובר. מחזיקים מעמד אצל היילוד עד גיל כ- 6 חודשים. קורב לוודאי שגם נוגדנים נגד הרפס עוברים באותה הדרך.
לגבי הרפס הדבקה עד גיל 6 שבועות גורמת למחלה קשה יחסית. אם לאם יש נוגדנים נגד ההרפס הסיכוי למחלה קטן. במידה ויש חשד להרפס או אי ודאות רצוי בדיקת רופא מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)