לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי
    לי
    24/12/2008

בתי בת שנתיים. מאז שנכנסה לגן כמעט כל שבוע היא חולה באיזה וירוס. בעיקר שלשולים, חום והקאות. מאז הגן החלה להשתעל וזה נמשך כ-3 חודשים. כשהשיעול ממש גבר והתחזק - לפני שבועיים , קיבלה אזניל ל-5 ימים לעצירת השיעול + בודיקורט וגם ונטולין במשאפים שמקבלת כבר כ-חודשיים וחצי. שבוע לאחר לקיחת האזניל פעם ראשונה שלא היה שיעול למשך שבוע. לאחר שבוע שוב החלה להשתעל ונוצר מצב שבו לילה שלם היא השתעלה כל חצי דקה שיעול חזק מאוד. בנוסף היה לה חום 39.3-40.8 למשך 3 ימים. בעקבות השיעול קיבלה אינהלצית ונטולין+חמצן, בטנזול פעם אחת, דנלון ל-5 ימים ואנטיביוטיקה אוגמנטין ל-7 ימים. היא אמורה להתחיל לקחת גם סינגולר. (גם אקמולי 3 ימים בגלל החום ואינהלציות של ונטולין). שאלותיי הן: 1. האם זה לא מסוכן לקחת לאחר שבוע בו קיבלה אזניל ל-5 ימים: דנלון+אוגמנטין+אינהלציות ונטולין+אקמולי? סטרואידים לפה (דנלון) זה לא בריא וגם אנטיביוטיקה לא... 2. מה אפשר לעשות כדי לחזק אותה? כל פעם יש לה משהו אחר...רק לפני שבועיים היינו במיון בעקבות וירוס שלשולים והקאות... 3. אם יש לה אסטמה, למה המשאפים לא עוזרים ובסוף אני מגיעה לאנטיביוטיקה? האם הסינגולר יעזור? אני כבר מיואשת ודואגת...אם שוב תהיה חולה כבר אנטיביוטיקה יהיה אסור לתת לה ואז אני כבר לא יודעת מה לעשות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לי

הוספת תגובה

• דילגת עליי...

לי
    25/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי

פרופ' חיים ביבי
    25/12/2008

תיאור ביתך אופייני להרבה ילדים בגיל הרך. החשיפה לוירוסים הרבים במסגרת מעון-גן גורמת להם לתחלואה הפוחתת עם הגיל.
    יש לה גם אסטמה של גיל הילדות על סמך התרופות אותן מקבלת. התקפי האסטמה נגרמים גם כמשנית למחלה וירלית..
    לא תמיד המשאפים מספיקים ולכן תוספת סינגולייר אמורה לעזור.
    לצערי יש מצבים בהם יש לתת מידי פעם אנטיביוטיקה לפי הצורך.
    בגיל הצעיר יש צורך במעקב צמוד של הרופא המטפל ורופא ריאות ילדים עד שיפור במצב.
    חשוב לא לאבד תקוה ולהיות במעקב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו