חייבת להבין אחת ולתמיד.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת להבין אחת ולתמיד.....
    טל
    15/01/2009

אני רוצה להבין אחת ולתמיד משהו..... הקטנות שלי בנות 10 חודשים עוד מעט. הן נמצאות בבית איתי. יש לי איתן חודש מעולה ( בלי מחלות ) וחודש נוסף כל הזמן צינון ושיעול. האם ההתקררות הזאת נובעת מהתקררות של הגוף????? ( ז"א מעבר מהחדר לאמבטיה שהן עטופות במגבת???? או אולי בגלל הזחילה על הרצפה??? או אולי שבכל זאת קר להן אם אנו יוצאות מהבית??? למרות שהן לבושות טוב. ) ???? או שזה מוירוסים???? אני רוצה לדעת מי אשםםםםםםםם?????? ואולי אמנע ממספר דברים, או שהכל בראש שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת להבין אחת ולתמיד.....

הוספת תגובה

• הצטננות

פרופ' חיים ביבי
    15/01/2009

תמשיכי לטפל בהן טוב כפי שאת מטפלת בהן גם כעת. העובדה שיש חודש טוב מראה על יחס טוב.
    ללא ספק שחשיפה לקור לא תורמת לבריאות במיוחד במעברים מאזור חם לקר. ולכן יש לדאוג ללבוש חם ונאות בזמן יציאה לאזור קר מאזור חם. גם זחילה על רצפה קרה לא מתאימה במיוחד לא בחורף. יש צורך במצע כל שהוא על הרצפה הקרה. רוב ההצננוניות נגרמות מזיהומים וירליים ולמעשה התהליך הוא חלק מהתפתחות מנגנון החיסון של הגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו