אחוזון 3 - דאגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזון 3 - דאגה
    לילי
    08/02/2009

בני בן 9 חודשים, נולד 2915, ינק מלא עד גיל 6 חודשים והתפתח יפה. (היה באחוזון 25- רזה וארוך). מגיל 6 חודשים אוכל מוצקים בהתחלה לא רצה ולקראת 7 חודשים התחיל ממש להנות- ירקות, עוף, סולת. בגיל 7 חודשים הסתבר שהוא באחוזון 3 ובטיפת חלב המליצו להוסיף גם דייסה, שקדיה, טחינה וכו'. ממשיך לינוק בערב ובבוקר. בבדיקה האחרונה הסתבר שהוא עלה 400 גרם בחודש אבל עדיין באחוזון 3. היום הייתי אצל הרופא והוא שלח אותי לבדיקת דם ואמר שיש בעיה בספיגה של האוכל (הוא עושה המון קקי נוזלי), ואולי יש לו צליאק?? מה דעתכם? דיי נלחצתי וייקח זמן עד שיהיו בדיקות ותוצאות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזון 3 - דאגה

הוספת תגובה

• חוסר שגשוג

פרופ' חיים ביבי
    08/02/2009

אכן יכולה לבוא בחשבון גם אבחנה של צליאק. אין מה לדאוג במידה ומבצעים בירור מתאים בכיוון לאבחנה. לצליאק יש טיפול. בכל קמרה יתכן ומדובר גם באפשרויות אחרות ואני בטוח שהרופא המטפל יידע לכוון את הבירור לשלילת כל האפשרויות שלרובן המוחלט יש טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו