מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מדאיגהאמא אוהבת03/04/2009
שלום,
יש לי שאלה אולי מצחיקה, אך מדאיגה.
בני בן השנתיים ילד מאוד סקרן ושובב.
הוא נכנס לשירותים ושיחק עם מתקן המברשת שהיה מאוד מלוכלך (המים שם היו מאוד מלוכלכים משאריות צואה), ולא שמתי לב לכך.
כשהוא מלוכלך בידיו וגופו, הוא נגע באחותו התינוקת ( חודשיים וחצי), והכניס לה מוצץ לפה- יכול להיות גם שהוא נגע ישירות במוצץ ודחף לה אותו לפה.
אני נורא מודאגת ומפחדת שמא היא תקבל זיהום מזה, או שיקרה לה חלילה משהו.
מהן הסכנות שעלולות להתקיים, ומהם הסימנים אם קרה לה משהו???
מחכה לתשובה, אני נורא מודאגת, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב
03/04/2009ראשית זה המקום ללמוד להבא לא להשאיר לכלוך בהישג יד או לנקות לעיתים יותר קרובות
שנית, במרבית המקרים ילדים בריאים די עמידים, עקבי אחרי הילדה ובמידה ומשהוא נראה לא תקין (חום/שלשול/הקאה/ישנוניות/אי שקט/ירידה בתאבון וכדו') פני לבדיקת רופא/ת הילדים שלכם או לחלופין למוקד הקופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)