עור בעייתי מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור בעייתי מאוד
    לייאורה
    26/04/2009

יש לי בת בת 4 עכשיו מהגיל מאוד צעיר בערך שנתיים היא כל הזמן גירדה את העור עד שהיו לה שריטות ופצעים דוקטור נתן לי איזשהו קרם בתוספת אנטיביוטיקה וכל פעם אני מרחתי לה ולפני כי חודשיים היא נדבקה בבעבועות רוח (כי לא חיסנתי אותה בגיל שנה) היא קיבלה את זה קשה מאוד כל הגוך שלה בבטן ובגב המון ואחרי שזה נגמר נשארו לה כתמים חומים בכל הגוף ופשוט לא עובר לה כשהלכתי לרופעת עור היא אמרה לי שיש לה אסטמת עור וזה יעבור ,אבל כבר עברו חודשים ואן שום סימן שזה עובר לה חוץ מזה כל פצע או עקיצה מיתושים ממש מתנפח לה מה עלי לעשות למי לפנות כדי שהעור שלה יחזור להיות חלק ונקי? כל טיפול שיש תמליצו לי בבקשה כי אני רואה אותה סובלת מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור בעייתי מאוד

הוספת תגובה

• בעיות עור

27/04/2009

כשמן כן הם שייכות לתחום רפואת העור.
    את מתארת 3 בעיות שונות
    1. בעיית עור בסיסית אצל הילדה
    2. תגובה לעקיצות
    3. סימנים שחורים/כהים לאחר אבעבועות רוח
    בעיית העור הבסיסית אצל ילדתך היא כנראה דלקת עור אטופית המכונה גם אסטמה של העור ועקרונות הטיפול בה הם מניעת גרד בראש וראשונה ושימון עור.
    לגבי העקיצות קיימים תכשירים רבים ומגוונים בשוק למניעה ואף לטיפול לאחר עקיצה
    לגבי הסימנים אלו למעשה צלקות פגמנטריות והן עוברות לאחר חודשים מספר עד שנים
    לא נתת הרבה מידע לכן איני יכול לסייע יותר
    פני לרופא עור ילדים באזור מגורייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו