מעוניינת להתייעץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת להתייעץ
    דנה
    02/05/2009

שלום, ברצוני להתייעץ , לבן שלי יש באופן קבוע חום של 37.4-37.8 במשך כבר 3 חודשים, התייעצנו עם עם הרופאים שלו (החלפתי 2), וכולם אומרים שזה יכול להיות שיניים,ושלא צריך לדאוג, אבל אני דואגת.
    זה לא נראה לי הגיוני שלילד יש חום נמוך כזה 3 חודשים, יש לי תור למחלות זיהומיות לילדים, מה יכול להיות שיש לילד
    במשך ה-3 חודשים הוא גם פיתח חום שהגיע ל-40 מעלות - פעמיים.
    יש לציין שהוא בסדר גמור מבחינת מצב רוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת להתייעץ

הוספת תגובה

• אכן הכתובת היא כפי שכתבת

02/05/2009

מומחה לזיהומי ילדים
    מומלץ להביא תרשים חום יום-יומי, עם היית מצרפת גרף הייתי יכול לייעץ יותר למעט העובדה שהחום של ה-40 מעלות ייתכן ממחלה זו או אחרת חום 37.4 הינו תקין ו-37.8 צריך לבדוק מתי נמדד? מה גיל הילד? באיזו שעה של היום ובאיזה מכשיר נמדד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילד בן שנה וחודשיים

דנה
    03/05/2009

נמדד על ידי מכשיר מד חום רגיל דיגיטלי - דרך הטוסיק
    37.8 היה לדוגמא אתמול בבוקר, ובצהרייםה היה לו 37.1 בערב 37.5
    היום בבוקר 37.4

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה בגבולות התקין

03/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו