הקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות
    אמא
    15/05/2009

תינוקת שלי בת חודשיים, ניזונה מהנקה בלבד( ללא תוספות) עד עכשיו ללא פליטות או הקאות, אתמול בערב הקיאה בקשת כמות מאוד גדולה של חלב( נראה כאילו צברה את החלב, כי תינוקות יונקים בדרך כלל לא מצליחים לאכול כמות כזאת בהנקה אחת), אחרי ההקאה מיד רצתה לינוק שוב, ישנה כל הלילה , במהלך היום ינקה כרגיל, לקראת הערב היתה מאוד עצבנית ובכתה המון, עשתה צואה ושתן אך לא בכמות שאני רגילה אך ייחסתי את זה ליום חם שהיה, בערב שוב אחרי מקלחת היתה הקאה עם כמות ענקית של חלב, מיד אחרי ההקאה שוב ביקשה לינוק ונרדמה, אני מאוד מודאגת מPYLORIC STENOSIS, אני מבינה שבלי בדיקה גופנית קשה להגיד אך השאלה שלי האם בפילוריק סטנוזיס מקיאים אחרי כל ארוחה, או שגם הקאה פעם אחד ביום יכולה להחשיד לתופעה.

תודה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות

הוספת תגובה

• לא סביר כל כך אבל.....

20/05/2009

לא ניתן לשלול בוודאות
    איך העליה במשקל?
    הקאה פעם או פעמיים בפרק זמן ארוך יחסית ללא ממצא נוסף לא כל כך סביר שמדובר בהיצרות שוער
    האם מנוזלת? בעונה כזו זו הסיבה היותר שכיחה
    ממליץ להיבדק ע"י רופא הילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו