מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טלווזיהדנה19/05/2009
שלום , אני אמא לילד בן שנה וחודשיים , נראה לי שב-3 חודשים האחרונים הבן שלי צופה יותר מדי טלווזיה, והכל באשמתי ובאשמת בעלי, לא הייתי מודעת לנזקים שזה יכול לגרום , רוצה לדעת את הנזקים , וכמו כן לדעת אם גרמתי לו נזק, והאם המחקרים אכן חד משמעים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זה הרבה?
20/05/2009לא כל כך תארת ממה בדיוק את חוששת ומה עשתה הלביזיה
כמו כל דבר כמעט בעולמנו הנזק אם קיים הוא בר תיקון וכמו כן יש גם יתרונות לזמן קצר ומתוכנן היטב בטלביזיה או בקלטות
אם תפרט יותר אשמח לנסות ולענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דנה20/05/2009הטלווזיה פתוחה כמעט כל היום , למעט הזמן שאני יוצאת איתו לטיול, הוא ער 16 שעות שמתוכם הוא יוצא לטיול של 3 שעות וישן בסך הכל 5 שעות , זאת אומרת שהוא און ואוף מסתכל על טלווזיה 8 שעות . הוא לא כל הזמן מסתכל אבל הערוץ פתוח, ושיש תוכניות שהוא אוהב הוא יושב מהופנט.
אני ובעלי עשינו החלטה ומהיום אנחנו סגרנו את הטלווזיה ומקווים לעמוד בזה, ולתת לו רק שעה ביום טלווזיה . כרגע עדיין עומדים בזה.
האם זה בר תיקון אם נפסיק עכשיו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, בהחלט
21/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לטלוויזיה
אמא אוהבת21/05/2009ממי..
אל תיכנסי לסרטים.
הבן שלי בן שנתיים ושלושה חודשים.
מהיום שנולד הוא צמוד לטלוויזיה.
בלי עין הרע השפה שלו עשירה, ההתפתחות שלו תקינה והידע הנרחב שלו עולה על בני גילו.
אל תאמיני לשטויות.
מעבר לכך מציעה לך לעשות מה שאני עשיתי..
היות וצפייה בטלוויזיה היא תהליך פאסיבי ( הילד לא שותף בכלום), את מוזמנת לדבר אליו תוך כדי ולשאול אותו בהתאם לנצפה בטלוויזה למשל: - מה רואים? מה הוא עושה? לשיר ביחד שיר שנשמע בטלוויזיה ולרקוד איתו- וכך הילד:
א. נהנה מצפיה בטלוויזיה.
ב. מעשיר את השפה שלו
ג. מבלה זמן איכות עם אימו/ אביו.
תבלו ותהנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת טועה טעות חמורה
21/05/2009בוודאי שחשוב להיות עם הילד לשאול, לדון, לשיר וכל שציינת אך יש להגביל מאוד את שעות הצפיה
עם הזמן זו הופכת התמכרות, הילד יורד בפעילות הגופנית ומתחיל לנשנש ליד הטלביזיה ואז יש עודף משקל שלא לדבר על בעיות חינוך, ערכים וסדרי עדיפויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)