שלשולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים
    צביה
    20/05/2009

שוב שלום,
    הבן שלי בן שנה וחמישה חודשים סובל מיום ראשון משלשולים (חזרנו למעון לאחר מחלת חום), ביום הראשון גם הקיא מספר פעמים ונכון לעכשיו הוא משלשל לאחר כל פעם שאוכל אפילו מעט, הוא ממש לא מוכן לאכול כלום אפילו לא את הסימילאק, ואני מנסה לא להכריח. הוא שותה מים, כ 3 כוסות ביום. מעבר לכך מתנהג רגיל. מספר שאלות: האם יש צורך לפנות לרופא? האם כדאי לתת לו תה קמומיל? והאם יש מאכלים שכדאי להימנע אם יהיה מוכן סוף סוף לאכול משהו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים

הוספת תגובה

• כן

21/05/2009

מומלץ לגשת לרופא להעריך מידת התייבשות עם קיימת
    לתת פרוביוטיקה
    לשקול צורך בתרביות צואה
    אין מניעה מלהגביל בתזונה
    לא כתבת האם נותן שתן שהוא מדד חשוב להערכת התייבשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

צביה
    22/05/2009

השלשול נמשך כבר שבוע, אך הוא שותה הרבה וכל טיטול עם שתן, הוא משחק כרגיל ומתנהג כרגיל חוץ מסירוב מוחלט של אוכל. השילשול מופיעה בערך פעמיים ביום לפעמים 3 בצבע חרדל כמו של תינוק שרק נולד. לא פניתני לרופא כיוון שלאחר יעוץ טלפוני הוא ציין בפני שאם הילד שותה ועושה פיפי אז זה יעבור. השאלה האם שבוע זה בגדר נורמה לשילשול וחוסר אכילה כמעט מוחלטת? הוא נולד 3450 ק"ג הוא בן שנה וחמישה חודשים שוקל 9600 ולפי דעתי ירד השבוע במשקל לא מעט.
    אני ממש מודאגת לגבי משקלו
    אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

23/05/2009

אני ממליץ לאחר שבוע ימים כן להיבדק ע"י רופא ולהביא דוגמת צואה טריה לבדיקה
    שבוע זה לא זמן מדאיג מבחינת השלשול אך כן כשאי שרופא יבדוק את הילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו