שינויים בהרגלי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים בהרגלי שינה
    חיה
    21/05/2009

יש לי ילד בן שנה ו- 8 חודשים. עד לפני מספר ימים הייתי מניחה אותו לישון במיטה בשעה 21:00 והוא היה שוכב בשקט ונרדם והיה ישן עש 09:00 בבוקר ואם היה ער לפני היה שוכה בשקט במיטה.
    לפני מספר ימים שאני מניחה אותו לישון הוא צורח נכנס להתקפת עצבים וזורק את המוצץ והשמיכה שלו על הרצפה ולא נרגע כנ"ל בבוקר הוא קם ובוכה.
    אתמול בלילה הנחתי אותו במיטה ולא באתי הוא בכה במשך שעה ורבע ונרדם. אם אני באה לחדר הכל מפסיק.
    מה דרך ההתמודדות הכי טובה עם התופעה ומה הסיבה שלה? האם זה יחלוף? לא עולה לי שום סיבה שיכולה לגרום לדבר כזה.
    אודה מאוד על העזרה
    חיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים בהרגלי שינה

הוספת תגובה

• עקביות והתמדה

21/05/2009

המעבר מקיצוניות לקיצוניות אינו מומלץ
    לא כאן המקום לבצע ברור אך כדאי לקבוע סדר שינה קבוע, להשכיב ולא להוציא מהמיטה אך גם לא לתת לבכות כל כך הרבה זמן לאחר כ-5 דקות כל פעם יש לחזור ולומר לילה טוב, ללא הוצאה מהמיטה
    בלי קשר ממליץ להתיעץ עם רופא הילדים לקבלת הסבר מפורט ולברר את סיבת שינוי הרגלי השינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו