סטרידו ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרידו ועוד
    yb
    04/06/2009

שלום רב,
    בתי בת שנה וארבעה חודשים עוד כמה ימים. לפני כשבועיים היה לה סטרידו,שהופיע בעיקר באמצע הלילה בשיעול זוועתי.
    הבעיה טופלה והכל עבר, חוץ משיעול טורדני, ובימים האחרונים היא קמה קצת צרודה בבוקר, אבל הלילה בסדר גמור. מה לעשות? חוץ מזה, הילדה בסדר ואין לה חום או כל סימפטום אחר.

ב. מאז שנולדה הילדה לא מתכסה בשמיכה שיש לה ומעדיפה לישון כשהיא מחבקת את השמיכה ככרית. בחורף אין לי בעיה - היא ישנה עם כמה שכבות ורדיאטור, אבל בקיץ אני לא יודעת מה לעשות. האם לשים מזגן ולהלביש אותה ארוך? לא לשים מזגן ולהלביש אותה קצר? לי חם בחדר בבוקר. ועכשיו רק תחילת יוני.אגב, הילדה לא קמה מזיעה (רק בפעמים בודדות)
    אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרידו ועוד

הוספת תגובה

• סטרידור

פרופ' חיים ביבי
    04/06/2009

סטרידור המופיע בלילה בדרך כלל נגרם מזיהום וירלי. אם התופעה חזורת יש לחשוב גם על תופעה אלרגית. אם השעול מתמשך מעבר למספר ימים יש צורך בבדיקת הרופא המטפל שישקול טיפול על מנת להקל. לגבי הלילה - אם הילדה לא מזיעה והחדר חם לדעתך קרוב לודאי שנעים לה ללא כל סבל בחום החדר הנתון. לא הייתי משנה כלום בינתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו