בהמשך להודעתי הקודמת - חום, דלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך להודעתי הקודמת - חום, דלקת
    תמי
    15/06/2009

עבור ד''ר שמואל בולביק, שלום רב.
    הודעה זו בהמשך להודעתי מיום ה 13/06/09 - חום, דלקת אוזניים ופריחה.
    אני בהחלט מבינה שאין מקום לייעוץ דרך האינטרנט, אך כרגע השאלה שלי מהותית והמצב בו אנחנו נמצאים מבלבל מאוד.
    כאמור בשישי ראה רופא את ביתי וטען שמומלץ להפסיק עם האנטיביוטיקה כי אין דלקת באוזן והכל תקין (טיפול אנטיביוטיקה יומיים בלבד עם מוקסיוויט 250 , 7.5 ml פעמיים ביום).
    היום בבוקר ראה הרופא הקבוע את ביתי, זה שנתן את האנטיביוטיקה, בדק הכל ואמר שהכל תקין אך מומלץ להמשיך עוד יומיים עם מתן אנטיביוטיקה (לסה"כ 7 ימים, כיום אנחנו אחרי 5 ימים בדיוק) כדי שהדקלת לא תחזור.
    מה המלצתך? האם להפסיק מתן אנטיביוטיקה (במידה ובאמת נראה שהאוזן תקינה לגמריי) או להמשיך מתן עוד יומיים ?
    מה המלצת משרד הבריאות בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאן אין כלל שאלה של המלצה

15/06/2009

השאלה וההמלצה היא רק לגבי התחלת טיפול אנטיביוטי
    ונכון להיום ההמלצה היא בהתאם לפרוטוקול טיפול מושהה להימנע ככל שניתן מהחלת אנטיביוטיקה לדלקת אוזן תיכונה
    מכיוון שכבר התחלת ולמעשה כמעט סיימת אין מקום לשאלות וצריך לסיים טיפול במלואו על מנת למנוע הופעת חיידק עמיד בעתיד
    אני הייתי מאוד מוטרד ומודאג אם לאחר 5 ימי טיפול האוזן הייתה עדיין נראית חולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו