שלשול בת שנתיים ו9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשול בת שנתיים ו9 חודשים
    אורית
    20/06/2009

שלום רב
    ביתי התחילה מיום שישי שעבר , בערב לשלשל. כוננתי שהיו לה יציאות ממש נוזליות והרבה יחסית אבל פעמיים ביום . כך היה גם בשבת. לכן הבאתי אותה כל השבוע למעון , כשגם שם היא עשתה פעמיים אבל כל כך מרחה את זה , היא עדיין עם טיטול. ביום חמישי היא כבר עשתה 4 פעמים , לכן הלכתי איתה לרופא המחליפה של הרופא הקבוע שלה ( דר אבי מי-דן) . היא אמרה שאם ימשיך כך עד יום ראשון שנעשה בדיקת צואה וכמובן נתנה הנחייות לגבי התזונה. חשוב לי לציין שצבע הצואה שלה היה כל השבוע צהוב. ביום שישי בבוקר זה היה עדיין כך אבל שמתי לב בפעמיים הבאות שזה החל להשתנות , וגם המרקם נעשה יותר מוצק ולא מיימי. גם הים היא עשתה פעמיים. זה כבר ממש לא מימי אבל הצבע עדיין לא חזר להיות מה שאני רגילה אליו ( סליחה על התאור). כשדיברתי עם הרופא שלה השבוע הוא אומר שהוא ראה 30 ילדים כאלו... שזה העונה. הוא גם אמר שאם היא תמשיך עד יום ראשון אז הוא יתן תרופה שתעצור את זה.
    השאלה שלי עד כמה שאפשר לענות עליה: האם זה נראה כוירוס? האם לפי התאור שלי זה מתחיל לעבור לה? האם כדאי לקחת ממנה בדיקת צואה בכל המקרה ?
    תודה וסליחה על אורך השאלה
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשול בת שנתיים ו9 חודשים

הוספת תגובה

• שלשול

20/06/2009

הרושם שאכן ביתך מתחילה להבריא
    יש חשיבות בבדיקת צואה על מנת לזהות את הגורם ולדעת עד כמה היא עלולה לדבק
    לפי התאור סבירות גבוהה שמדובר בנגיף ה-ROTA אליו יש חיסון שאמור להיכנס די בקרוב לסל התרופות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו