מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשול בת שנתיים ו9 חודשיםאורית20/06/2009
שלום רב
ביתי התחילה מיום שישי שעבר , בערב לשלשל. כוננתי שהיו לה יציאות ממש נוזליות והרבה יחסית אבל פעמיים ביום . כך היה גם בשבת. לכן הבאתי אותה כל השבוע למעון , כשגם שם היא עשתה פעמיים אבל כל כך מרחה את זה , היא עדיין עם טיטול. ביום חמישי היא כבר עשתה 4 פעמים , לכן הלכתי איתה לרופא המחליפה של הרופא הקבוע שלה ( דר אבי מי-דן) . היא אמרה שאם ימשיך כך עד יום ראשון שנעשה בדיקת צואה וכמובן נתנה הנחייות לגבי התזונה. חשוב לי לציין שצבע הצואה שלה היה כל השבוע צהוב. ביום שישי בבוקר זה היה עדיין כך אבל שמתי לב בפעמיים הבאות שזה החל להשתנות , וגם המרקם נעשה יותר מוצק ולא מיימי. גם הים היא עשתה פעמיים. זה כבר ממש לא מימי אבל הצבע עדיין לא חזר להיות מה שאני רגילה אליו ( סליחה על התאור). כשדיברתי עם הרופא שלה השבוע הוא אומר שהוא ראה 30 ילדים כאלו... שזה העונה. הוא גם אמר שאם היא תמשיך עד יום ראשון אז הוא יתן תרופה שתעצור את זה.
השאלה שלי עד כמה שאפשר לענות עליה: האם זה נראה כוירוס? האם לפי התאור שלי זה מתחיל לעבור לה? האם כדאי לקחת ממנה בדיקת צואה בכל המקרה ?
תודה וסליחה על אורך השאלה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול
20/06/2009הרושם שאכן ביתך מתחילה להבריא
יש חשיבות בבדיקת צואה על מנת לזהות את הגורם ולדעת עד כמה היא עלולה לדבק
לפי התאור סבירות גבוהה שמדובר בנגיף ה-ROTA אליו יש חיסון שאמור להיכנס די בקרוב לסל התרופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
