מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם ASLOאמא09/07/2009
שלום,
אני מתגוררת בחו"ל. הבת שלי בת 5 והבן שלי בן 6. עשו להם בדיקות דם כולל ASLO
לבת שלי בת ה- 5 הערך הוא 544
לבן שלי בן ה- 6 הערך הוא 439.6
היה לשניהם כאבי גרון לפני בערך חודש, אבל עכשיו הם מרגישים טוב.
במרפאה כאן נאמר לי לתת להם אנטיביוטיקה למשך 10 ימים. דברתי עם רופא בארץ והוא אמר לי שלא צריך לתת אנטיביוטיקה כי כרגע לא כואב להם. ורק במידה וכואב להם שוב הגרון אז לעשות משטח גרון ואם הוא יוצא חיובי אז לתת אנטיביוטיקה.
אני לא יודעת מה לעשות להתחיל לתת להם את האנטיביוטיקה או שלא.
אשמח לתשובה,
אמא דואגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מטפלים במעבדה
10/07/2009בדיקת ה-ASLO היא חסרת ערך אבחנתי אלא בעלת משמעות למעקב במקרים מסויימים מאוד.
טיפול ניתן לילד חולה בהתוויה מתאימה.
בדלקת לוע נותנים טיפול רק אם הוכח חיידק וטם הוא ממשפחת הסטרפטוקוק אז רק מק.A
לציין שיש לתת טיפול כשמזוהה סטרפ A אפילו אם הילד הבריא כל זמן שלא עברו 10 ימים מתחילת המחלה.
אם הסטרפ לאא מק.A יטופל רק ילד שעדיין חולה ובק.אחרות יש להתייעץ לכל חיידק בנפרד.
לכן, אם הילד מתלונן נא משטח לוע אם לא אין סיבה לסכן אותו בטיפול מיותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)