עלייה מעטה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה מעטה במשקל
    שלי
    27/07/2009

ביתי המתוקה נולדה לפני 11 וחצי שבועות במשקל 3310 גרם. כבר מחדר הלידה הצטיינה בהנקה. שוחררנו במשקל 3112 גרם מביה"ח. יונקת בלבד, עד לפני מספר שבועות היתה מצקצקת המון בהנקה ובלעה המון אוויר אז חשדתי בלשון קשורה (לאמא שלי יש, לי ולבעלי אין), אחות טיפת חלב אמרה שהיא חושבת שקצת קשורה, אך מאז נפסקו הצקצוקים והיא מוציאה לשון ארוכה החוצה... בנוסף לא נראה לי שהיא קשורה כי בניגוד למה שהיה לי עם הבן-איתה לא היו לי שום כאבים ושום פצעים בפטמות מההתחלה...
    השקילות עד עכשיו (תאריך בימין ומשקל)
    17.5 3.500
    24.5 3.700 כלומר 200 גרם בשבוע
    9.6 4.090 390 גרם בשבועיים ויומיים
    24.6 4.400 310 גרם בשבועיים
    12.7 4.670 270 גרם בשבועיים וחצי, פה הלחיצו אותי לראשונה בט"ח למרות שזה 105 גרם בשבוע, 15 גרם ליום
    19.7 4.820 150 גרם בשבוע
    27.7 4.840 ***20 גרם בשבוע***

עוד דברים שחשוב לדעת: תינוקת נינוחה ומקסימה, נראית לי שבעה לאחר הארוחות וממש לא בוכה (חוץ מהמון גזים), חייכנית, ישנה טוב, מושכת בלילה 5 שעות ללא אוכל ואז קמה כל 3 שעות .
    יונקת ביום לפי דרישה,יוצא שלרוב כל כשעתיים.עושה קקי לפעמים פעם ב-3 ימים, לפעמים פעמיים ביום במשך כמה ימים רצוף. מספיק טיטולים עם פיפי. אני מרגישה בתחילת כל הנקה את התמלאות החלב ב-2 השדיים. שאבתי מספר פעמים (היה קשה ולא תמיד יצא הרבה אך יודעת שזה לא מדד) והיא אכלה בין 110 ל-130 כל פעם.
    האם עלי לדאוג? ממה נגרמת עליה מעטה במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה מעטה במשקל

הוספת תגובה

• יש תשובה

פרופ' חיים ביבי
    28/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו