מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמפילוזהבית02/08/2009
שלום, אני כרגע בהריון בשבוע 32 ומאוד חוששת משפעת החזירים. יש לי 2 ילדים קטנים ותוססים ואני חוששת שהם ידבקו ןיעבירו לי את המחלה (הם מבלים המון עם אביהם וסבתא-סבא במקומות הומים: בריכה, פארקים, משחקיות, קניונים וכו') וכמובן שהבית שוקק בחבריהם מידי יום...
שאלותיי:
1) האם ניתן לקחת תמיפלו בהריון ללא חשש לתופעות לוואי חמורות (כמו תופעות לוואי חמורות של cmv/ אדמת וכו) לעובר? ומהן תופעות הלוואי לעובר אם בכלל?
2) האם תינוק בן יומו גם נחשב קבוצת סיכון למחלה? האם ניתן להשתמש בתמיפלו בתינוק שרק נולד או עדיף שלא?
ומה עושים על כל ההיסטריה הזאת סביב השפעת ?....
תודה רבה מראש על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיפלו
פרופ' חיים ביבי02/08/2009אשה בהריון החולה בשפעת נמצאת בקבוצה המקבלת טיפול עם טמיפלו.
יש להדגיש כי השפעת ה H1N1 שפעת כמו כל השפעות התוקפות אותנו בחורף. כל שנה בחורף יש סיבוכי שפעת ולדעתי החרדה כעת היא מוגזמת.
אין טעם להיות בחרדה. לגבי תינוק בן יומו אם נדבק - חולה - נראה חולה - יש מקום לטמיפלו.
אין שטם סיבה אחרת למתן טמיפלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)