פריחה שלא עוברת כבר שבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה שלא עוברת כבר שבועיים
    ציפי
    14/09/2009

שלום רב,
    לילד שלי, בן שנה וחצי, לפני שבועיים הופיעה פריחה מקומית על רגל. חשוב לציין שהילד מתנהג כבריא לחלוטין. הפריחה ללא חום, ללא גירוד ובצבע של העור , אך מדי פעם גם הופכת לאדומה. הפצעים לא שטוחים, אלא בולטים קצת (דומה לצמרמורת מקומית). בימים האחרונים הפריחה התחילה להתפשט גם לאורך הרגל וגם ברגל השנייה.
    הטיפול במשחות למיניהם ובפנסטיל בטיפות לא עוזר (התרופות ברישום של רופאת ילדים ורופא עור).

לי נראה שהבעיה היא לא בעור, אלא תגובה לבעיה פנימית. מבחינת אלרגיות למזון, ניסתי להוריד כל מיני מזונות , אך לא ראיתי שיפור.

מבקשת עזרה , מה יכול להיות כיוון הבעיה, מה לבדוק?

תודה רבה,
    בברכה,
    ציפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כל מה שתרצי כמעט

14/09/2009

את מציינת שרופא ילדים ורופא עור לא הצליחו לרפא והם בדקו את הילד
    איך את מצפה שללא בדיקה אוכל לסייע????
    ממליץ לחזור לביקורת אצל רופא הילדים ואצל רוםא העור שראו את הילד
    מעבר לכך בהעדר נתונים לא אוכל לסייע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה בצורה של כתמים שלא עוברת

לריסה
    16/12/2010

שלום ציפי. אני אמא לתינוק בן 9 חודשים. יש לנו את אותה הבעיה- פריחה שדיברת עליה. ספרי לי בבקשה איך זה המשיך אצלכם ואיך הסתדרתם (אני רואה שנושא זה הטריד אותך עוד בשנה שעברה. אשמח אם תעני לי.
    תודה מראש,
    לריסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו