epsinophils

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• epsinophils
    אירית
    21/09/2009

שלום רב. בתי בת ה 8 עברה השבוע בדיקת דם עקב תלונות על כאב ראש שחוזר אחת לשבועיים. הכאב הוא ליד הרקה. כנראה כאב חד. בתוצאות הבדיקה יש EOSINOPHILSֵ13.3% כשהטווח נע בין 0% לעד 5%. ליד המספר מופיע סימן אחוז בנוסף רשום EOSINOPHILS# והמספר הוא0.78# כשהסימן הוא סולמית והטווח הרגיל נע בין 0 לעד 0.5. אין לי מושג מה ההבדל בין השניים והאם יש קשר לכאבי הרא מכייוון שקראתי קצת והבנתי שיש קשר לאלרגיה שבאמת הופיעה רק בשבועיים האחרונים(רק כשהיא מחוץ לבית בסביבה של פארק משחקים). האלרגיה עצמה מופיע רק באיזור הצוואר מלווה בנקודות אדומות עם ראש לבנבן. באמת שאינני יודעת מה גורם לכך והאם תוצאות הבדיקות באו עקב אותה אלריה. קראתי בפורומים שונים כשנשאלה השאלה מה היא ספירת הדם ונדמה לי שזה3*10./MICL ונתון זה מופיע ליד המונח / WBC- LEUCOCYTES
    בנוסף מה שמאוד מטריד אותי היא הבדיקה FE-IRON כשהתוצאה היא 34 כשהטווח נע בין 50 לעד 120. שוב אין לי מושג מה זה אומר. עד כמה שידוע לי זה מחסור בברזל.. האומנם?? ואם כן מה עושים. אגב בתי עברה גם בדיקת עיניים והכל יצא תקין. היא גם נמנעת משוקולד ושותה הרבה מים. אוכלת עוף או בשר(טחון) כל יום, פרות, מעט מאוד ירקות. מה לגבי וויטמינים האם הם תחליף לירקות או שזו בכלל לא הבעיה?
    אני יודעת שהתפרסתי על יותר מידיי שאלות ואני מודה לכל מי שיענה וירגיע ויציע.
    בכבוד רב, אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    epsinophils

הוספת תגובה

• הכי טוב לחזור לרופא ששלח

21/09/2009

לא ניתן לתת פה שיעור מפורט עם תשובה לכל מכלול השאלות
    בקיצור רב
    האאוזינופילים מראים בצורות שונות אותו הדבר קרוב לוודאי שהיה תהליך אלרגי כלשהוא.
    התאור שאת מתארת לא נראה כתפאחת אלרגית אך לא ניתן לומר בלי לראות
    לגבי הברזל, הערך נמוך אך ללא כל מדדי הספירה ורמות פריטין וטרנספרין לא אוכל לומר יותר
    פרט לכך חסר המון מידע
    לכן, גשי לרופא המטפל ששלח אותך לבדיקות והוא כבר יעשה לך סדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו