חיסון שפעת -מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון שפעת -מבולבלת
    פ.
    06/10/2009

שלום רב,
    בני בן שנתיים ו4 חודשים. כל שנה אנו עושים לו חיסון נגד שפעת כי הוא אסמטי (מקבל טיפול מונע באופן קבוע ע"י בודיקורט2X וסינגולייר). גם השנה אני רוצה לחסנו (זה יהיה פעם 3), אבל עקב דיבורים על שפעת חזירים אני לא מבינה במה למעשה מחסנים כרגע. האם יש חיסון שכולל בתוכו נגד שפעת רגילה וגם נגד שפעת חזירים או שזה שני חיסונים שונים שצריך לעשות? ודבר נוסף האם לתת לו חיסון במנה אחת או ב2 מנות כי רופא אמר שהוא מתלבט לגבי זה בגלל שמשקלו קטן ביחס לכמות החומר (הוא שוקל עכשיו 8.3 ק"ג)?
    תודה מראש,
    פ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון שפעת -מבולבלת

הוספת תגובה

• אנסה לעשות סדר

06/10/2009

יש שתי שפעות בכותרת כרגע
    1. שפעת עונתית כנגדה מכסים והיא מחלת השפעת של החורף כל שנה.
    2. שפעת H1N1/2009-s המכונה שפעת החזירים וכנגדה עדיין אין חיסונים בארץ
    אלו אמנם מאותה משפחה של נגיף אך כל אחת היא מחלה בפני עצמה
    כרגע אין חיסון לשפעת חזירים וכשיהיה אז יצטרכלחסן גם נגדה כל שמדובר סה"כ בשני חיסונים שונים.
    לא יודע מה מתרחש במשרדי חברות החיסונים אך לא נראה לי שיהיה חיסון אחד נגד שני הנגיפים.
    צריך לחסן את הילד בגלל שהוא צריך חיסון גם אם לא הייתה לו אסטמה
    מנת החיסון היא לפי גיל ולא משקל ולכן זה שהוא במשקל קטן לא רלבנטי לגודל המנה המוזרקת.
    מקווה שכעת הכל ברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו