אלרגיה למוקסיויט פורטה 250

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה למוקסיויט פורטה 250
    קרן
    09/10/2009

שלום, בתי בת ה-3 סבלה לאחרונה מדלקת ריאות ומטופת היום היום ה- 7 במוקסיויט פורטה 250,לא זכור לי האם זה החל מיום התחלת הטיפול באנטיביוטיקה אך החלו להופיע לה כמו עקיצות אדומות גדולות וקטנות, מאחר וזה לא מופיע על הבטן או הגב ורק מעט בידים, ורגליים יצאתי מנקודות הנחה שאלו עקיצות וגם לאחר ביקור אצל רופא הילדים שנית וביקור אצל רופאת עור נעניתי כי סביר להניח שאלו עקיצות ויש למרוח פניסטיל
    אתמול השכבתי את הילדיה לישון עם מכנס ארוך לצורך בדיקה האם באמת מדובר ביתושים והילדה קמה עם כמות מטורפת של נקודות אדומות מאחורי הירכיים והשוקיים שוב אני חוזרת שכל הבטן והגב והצוואר ומאחורי האוזניים נקייה ורק בידיים זרועות וירכיים יש לה את הנקודות הללו

האם ייתכן שזו אלרגיה למוקסיויט? היא מסיימת היום את הטיפול, האם כדאי להמתין מס' ימים לראות האם זו הסיבה?

סליחה על אורך השאלה אך אני די מוטרדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה למוקסיויט פורטה 250

הוספת תגובה

• ולצערי לא אוכל לענות

09/10/2009

מכיוון ששני רופאים שראו את הילדה לא הרגיעו אותך
    אני שלא ראיתי את הנגעים לא בהתחלה ולא בהמשך לא אוכל לומר עליהם מאומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו