מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה למוקסיויט פורטה 250קרן09/10/2009
שלום, בתי בת ה-3 סבלה לאחרונה מדלקת ריאות ומטופת היום היום ה- 7 במוקסיויט פורטה 250,לא זכור לי האם זה החל מיום התחלת הטיפול באנטיביוטיקה אך החלו להופיע לה כמו עקיצות אדומות גדולות וקטנות, מאחר וזה לא מופיע על הבטן או הגב ורק מעט בידים, ורגליים יצאתי מנקודות הנחה שאלו עקיצות וגם לאחר ביקור אצל רופא הילדים שנית וביקור אצל רופאת עור נעניתי כי סביר להניח שאלו עקיצות ויש למרוח פניסטיל
אתמול השכבתי את הילדיה לישון עם מכנס ארוך לצורך בדיקה האם באמת מדובר ביתושים והילדה קמה עם כמות מטורפת של נקודות אדומות מאחורי הירכיים והשוקיים שוב אני חוזרת שכל הבטן והגב והצוואר ומאחורי האוזניים נקייה ורק בידיים זרועות וירכיים יש לה את הנקודות הללו
האם ייתכן שזו אלרגיה למוקסיויט? היא מסיימת היום את הטיפול, האם כדאי להמתין מס' ימים לראות האם זו הסיבה?
סליחה על אורך השאלה אך אני די מוטרדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולצערי לא אוכל לענות
09/10/2009מכיוון ששני רופאים שראו את הילדה לא הרגיעו אותך
אני שלא ראיתי את הנגעים לא בהתחלה ולא בהמשך לא אוכל לומר עליהם מאומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)