מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בדרכי השתן אצל תינוקאיציק20/10/2009
שלום.
בני בן שנה וחצי ואובחנה אצלו דלקת בדרכי השתן.
הרופאה רשמה לו אנטיביוטיקה לשבוע ובקשה שנגיע לשיחת בירור לאחר מתן האנטיביוטיקה, ולהמשך טיפול.
רציתי להבין מה הסיכון של דלקת כזו אצל ילד בגיל הזה, אילו בעיות\מחלות הרופאה תרצה לשלול בהמשך הבירור, ומה כולל הבירור הנ"ל. (בדיקות פולשניות, כאב)
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך נלקח השתן???
20/10/2009בלי זה כל ההסבר לא רלבנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע"י שקית
איציק20/10/2009סטרילית שנדבקת מסביב לאיבר.
חשוב לציין שנערכו לו פעמיים בדיקות שתן בכדי לוודא שאכן מדובר בחיידק ולא בזיהום שנובע מחוסר סטריליות.
בשתי הפעמים מדובר בשתן בוקר ראשוני.
אודה להסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא הייתי מברר
20/10/2009אני מתלבט אם בכלל הייתי מטפל
הייתי מנסה לקחת שתן בכוסית סטרילית מזרימה של שתן ללא שקית ואם לא אז להכניס קטטר או לדקור שלפוחית
שתן משקית בגיל זה מאוד בעייתי
מבחינת ברור לא הייתי עושה כלום מעבר לעל שמע של הכליות, בוודאי לא טיפול מונע לא מיפוי ולא בדיקה פולשנית אחרת כשיש שאלה גדולה לגבי קיום זיהום.
ממליץ לכם להתייעץ עם נפרולוג ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
איציק20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעד מה, אשמח לשמוע עדכון
20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)