מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה מסביב לפהמריה06/11/2009
שלום.
לבני בן השנתיים יש מזה קרוב לחודשיים פריחה מסביב לפה. מדובר בצבירי פצעונים קטנים, בולטים מעט שהעור סביבם אדמדם. היא נחלשת או מתחזקת לסרוגין (ברמת הימים, לא הדקות). היא לא מגרדת לו, ואינה מלווה בחום (הוא אומנם היה חולה עם חום במהלך הזמן הזה, אבל זה לא נראה לי קשור ישירות לפריחה).
הנחנו שזאת אולי תגובה למזון כלשהו, למרות שזה קצת מוזר, הוא כבר אוכל הכל די הרבה זמן. אבל לא הצלחתי למצוא משהו שאני מוותרת עליו (מוצרי חלב, מתוקים,משחת שיניים) שפותר את הבעיה.
בפעם האחרונה כשהייתי אצל רופא הילדים שלנו הוא אמר שזאת אלרגיה לרוק. זה סביר? הפריחה מופיעה מסביב לכל אזור הפה, לא רק בסנטר או בשיפוליו. ובכל מקרה הוא לא מוציא שיניים או מרייר במיוחד.
אני תוהה האם ללכת לרופא עור-ילדים או שמדובר בתופעה נפוצה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכול רק לתהות יחד איתך
07/11/2009בלי לראות את הנגעים לא ניתן לקבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתופעה מוכרת לי-נמחק
צביה07/11/2009המלצות טיפוליות ינתנו רק לאחר בדיקת רופא - ההודעה נמחקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)