פריחה מסביב לפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה מסביב לפה
    מריה
    06/11/2009

שלום.

לבני בן השנתיים יש מזה קרוב לחודשיים פריחה מסביב לפה. מדובר בצבירי פצעונים קטנים, בולטים מעט שהעור סביבם אדמדם. היא נחלשת או מתחזקת לסרוגין (ברמת הימים, לא הדקות). היא לא מגרדת לו, ואינה מלווה בחום (הוא אומנם היה חולה עם חום במהלך הזמן הזה, אבל זה לא נראה לי קשור ישירות לפריחה).

הנחנו שזאת אולי תגובה למזון כלשהו, למרות שזה קצת מוזר, הוא כבר אוכל הכל די הרבה זמן. אבל לא הצלחתי למצוא משהו שאני מוותרת עליו (מוצרי חלב, מתוקים,משחת שיניים) שפותר את הבעיה.

בפעם האחרונה כשהייתי אצל רופא הילדים שלנו הוא אמר שזאת אלרגיה לרוק. זה סביר? הפריחה מופיעה מסביב לכל אזור הפה, לא רק בסנטר או בשיפוליו. ובכל מקרה הוא לא מוציא שיניים או מרייר במיוחד.

אני תוהה האם ללכת לרופא עור-ילדים או שמדובר בתופעה נפוצה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה מסביב לפה

הוספת תגובה

• אני יכול רק לתהות יחד איתך

07/11/2009

בלי לראות את הנגעים לא ניתן לקבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התופעה מוכרת לי-נמחק

צביה
    07/11/2009

המלצות טיפוליות ינתנו רק לאחר בדיקת רופא - ההודעה נמחקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו