סונר ראש לתינוקת בת חודש ושבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סונר ראש לתינוקת בת חודש ושבוע
    תמרהNNN
    20/11/2009

שלום
    אני מצרפת את תיאור תוצאות הבדיקה של סונר ראש לתינוקת בת חודש ושבוע אודה לכם על ההתיחסות ברצוני לשאול מה הפרוגנוזה והאם יש חשש לבעיות נוירולוגיות בעתיד ומה ניתן לעשות
    a10+4+5mm cystic structure in left gorminal matrix suggests a resolving
    hematoma a posterior midline 8 mm cystic structure has the appearance of a cavum volum interpositum which is a normal variant ventricles are not dilated

בברכה מקווה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סונר ראש

פרופ' חיים ביבי
    21/11/2009

לפי התשובה קרוב לודאי שהתשובה נכתבה בחו"ל.
    חסר נתונים ..אם מדובר בפגית..יתכן והיה דימום מוחי בעבר -ממצא שקיים בפגים ועכשיו נמצא בנסיגה.
    חדרי המוח תקינים וזה מצב טוב. אם מדובר בפג שעבר דימום במוח יש אפשרות לבעיה נוירולוגית בהמשך....בכל מקרה יש צורך במעקב במסגרת רופא ילדים ורופא התפתחות בהמשך. ככלל, אם התינוקת מתנהגת כפי גילה ..ומתפתחת כצפוי...רגועה חייכנית וכד' אין מקום לדאגה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה ו............

תמרהNNN
    21/11/2009

שוב תודה מכל הלב הילדה אכן בחו"ל בקנדה היא אינה פגית ולמרות זאת יש את מה שיש אני מקווה שאכן לא יהיו בעיות בעתיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ו....

פרופ' חיים ביבי
    21/11/2009

אם היא לא פגית יש צורך בבירור למה היה דימום ...בהכירי את המערכת הקנדית אני בטוח שהם יודעים מה לעשות ...המון בריאות טובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו