הזעת יתר בעת שינה אצל ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר בעת שינה אצל ילדים
    נעמה
    25/09/2007

בני בן 8.5. מאז שהוא קטן הוא סובל מהזעת יתר בעת השינה ללא קשר למזג האויר . בסה"כ מדובר בילד בריא , שמח ופעיל . האם אני צריכה לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הזעת יתר

ד''ר מוטי חיימי
    25/09/2007

לא נראה לי שיש מקום לדאגה.
    אני מבין שמדובר בהזעה כללית ולא ממוקמת לכפות הידיים למשל( שאז הפתרון כירורגי בד"כ).
    יש אנשים שיש להם נטיה להזיע יותר מאחרים, והדבר טבעי ונורמלי.
    אם מדובר בהזעה קיצונית- הייתי שולח ביקות דם בסיסיות כולל תפקודי בלוטת תריס וספירת דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר

נעמה
    26/09/2007

ראשית תודה רבה.
    למה אתה מתכוון "הזעה קיצונית" ? . אני יכולה לספר לך שעל הכרית נוצר עיגול של זיעה.

נ.ב
    חשוב לי לציין שהילד מזיע בשעות הראשונות של השינה (כלומר , באמצע הלילה הזעתו פוסקת).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעה

ד''ר מוטי חיימי
    26/09/2007

נשמע שזה הזעה נורמלית, כמו כל ילד בעונת הקיץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו