שלשולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים
    מיכל
    18/12/2009

שלום רב,

ביתי בת שלושה חודשים, החלה עם שלשולים לאחר חיסון אדמת, לפני כשלושה שבועות, עולה במשקל בצורה תקינה, משלשלת פעם ביום או פעם ביומיים שלושה.
    בטיפת חלב אמרו לי שמדובר בשלשול והמליצו לי לתת לה מי אורז, נתתי לה אתמול מי אורז בכמות של 40 מיליליטר והבוקר היא שוב שלשלה.
    בטיפת חלב אמרו שבמידה והשלשול יימשך, כדאי להחליף אוכל.

האם זו באמת ההמלצה או שקודם עליי לקחת בדיקת צואה לילדה ורק לאחר שיחזרו התשובות להחליט בעזרת הרופאה אם להחליף דייסה או לא?

תודה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים

הוספת תגובה

• ובכן....

18/12/2009

סלט טיפולים קיימים אך ללא מיצוי
    למי אורז לוקח זמן לעבוד
    הכיני לה את הדייסה על מי אורז במקום מים רגילים
    הוסיפי לה פרוביוטיקה למזון
    במקביל בצעי בדיקת צואה
    ורק אם כל זה לא עזר מגיעים לשינויים מודרגים בככלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק השבוע שאלתי בטיפת חלב לגבי

מיכל
    18/12/2009

שלום,

בדיוק השבוע שאלתי את טיפת חללב לגבי הפרוביוטיקה בדייסה, הם אמרו לי לא לשים לה בשום פנים ואופן.
    הכוונה שאקנה קפסולות של פרוביוטיקה ואפתח אותן ואת האקה שבתוך הטבליה לשים לה בדייסה?
    בנוסף, היא שותה כרגע מנות של 150 מיליליטר מים ועל זה אבקה, לשים 150 מיליליטר מי אורז ועל זה לשים אבקת מטרנה, כן?
    זה מה שרציתי לעשות וטיפת חלב אמרו שלא כדאי כי זה יעמיס עליה יותר מידי. אמרו לי לתת לה בין הארוחות בלבד וכמה שהיא מוכנה לשתות, כמובן שהיא לא מוכנה לשתות את זה בין הארוחות, בדייסה היא כן שותה (שמתי לה 30 מיליליטר בארוחה של אתמול בבוקר).
    ממתינה לתשובה,
    תודה,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקונים

22/12/2009

חצי קפסולה בדייסה זה המינון ולא אמורה להיות עם זה שום בעיה
    150 מ"ל מי אורז ועליהם אבקה המי אורז מחליפים את המים בהכנת הדייסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו