מערכת חיסונית חלשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערכת חיסונית חלשה
    נעמי
    25/12/2009

שלום, ביתי בת שנתיים וחודשיים נמצאת המעון מזה שנה. מתחילת החורף הילדה חולה כל הזמן, כמעט כל שבוע- נזלת, חום ודלקת באוזניים. לפני שבועיים החל חום לא גבוה בערך 38- 38.5 בתחילה אמרו לי שפעת לאחר שהחום לא עבר הילדה נבדקה ונמצאה דלקת אוזניים וגרון הילדה טופלה באזניל ל 5 ימים והדלקת באוזניים לא חלפה וכ5 ימים מסיום הטיפול הילדה משתעלת מאוד ומתלוננת על האוזן הרופאה נתניה לה זינט ל- 7 ימים נוספים.אני מיואשת אין לי יותר ימי מחלה... מעבר לכך אני חוששת ששימוש ממושך במשככי כאבים ובאנטיביוטיקה יעשה נזק לכליות ולכבד של ביתי. הילדה מתפתחת בסדר אך היא לא ישנה טוב והתפקוד היום יומי שלה נפגע בשל היותה כל הזמן חולה. הרופאה נתנה לי לעשות ספירת דם כשתבריא. אני ממש חוששת שיש לביתי בעיה במערכת חיסונית (כשהיתה בת שנה היתה חולה ויצא בבדיקות דם Eosinophils כמעט 0 והרופאה אמרה שזה סימן של וירוס עשינו בדיקה יום למחרת וזה עלה קצת אז הרופאה נרגעה ) האם זו הבעיה לדעתך?תודה נעמי, אמא מודאגת מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מערכת חיסונית חלשה

הוספת תגובה

• מערכת

פרופ' חיים ביבי
    26/12/2009

אאוזינופילים 0 - לא מראה על כלום..אולי מדובר במרכיב אחר ??
    בגיל הילדות במיוחד בגיל מעון-גן יש נטיה לזיהומים חוזרים בעיקר זיהומים וירליים. יש ילדים הסובלים יותר וכאלה שסובלים פחות. אם יש צמחיה טובה בגובה ומשקל ומצב כללי טוב אין מקום לדאגה גדולה. לגבי מערכת החיסון אם יש חשש יש בדיקות מאד מגודרות לבירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו