מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאות בעקבות מעבר למטרנה צמחילילי25/12/2009
שלום רב
לאחר אי אלו תסמינים (כאבי בטן עזים, פריחה, בכי ללא הפסק) ובהתייעצות עם רופא, החלטתי להחליף את תזונתה של בתי בת השלושה חודשים מסימילאק למטרנה צמחי
על פניו, נראה כי השינוי מטיב עימה. היא רגועה הרבה יותר, נטולת כאבים (טפו טפו טפו) והעניינים הסתדרו אפילו בתחום הפליטות המרובות שהיו לה לפני כן
אך שאלה בענייני היציאות:
עם הסימיליאק, היא יצאה פעם אחת ביום, יציאה גדולה מאוד ודי נוזלית
במעבר לצמחי, בימים הראשונים היא עשתה קקי 3-4 פעמים ביום ובימים האחרונים (שלושה ימים), אני חשה שהיא מתאמצת יותר לעשות קקי, הוא יוצא מוצק וחזק יותר ובגוון ירוק, צהוב וקורה רק פעם ביום.
מה עליי להסיק מזה?
שוב יצויין כי הילדה מרגישה רגועה ונינוחה יותר, רק עניין היציאות גורם לי לתהות
אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות
פרופ' חיים ביבי26/12/2009אם הילדה רגועה לא הייתי מתעסק יותר מידי בעולם התחתון. אם תהיה עצירות או כאב ניכר בזמן יציאה רצויה בדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)