מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיהלימור25/02/2010
ד"ר שלום
בני בן 7 לפני כשבוע הופיע אצל בני אלרגיה באזור הצוואר וקצת הידיים התחלנו טיפול בפנסטיל לאחר שלושה ימים ראינו שאין הטבה ולאט לאט זה התפשט לידיים ולירכיים ממש אדום הלכנו למוקד לצערי קיבל זריקת קורטיזון וזריקה לאלרגיה לבית קיבל סירופ דנלון 5 ימים פעמים ביום 8CC שלא הסכמתי לתת כי זה שוב קורטיזון ועוד סירופ לורתרים 5 ימים 8CC פעם ביום את הלרותצרים נתתי שלושה ימים האלרגיה הולכת ונעלמת אך עושה רושם שזה חוזר חזרה גם בהתפשטות איטית
אז הלכנו לרופא עור אמר ךלימ לעזוב את הכל ולבני לא נשארה כמעט אלרגיה ומנתן לי סירופ לתת פעם ביום במשך שבועיים 5CC AERIUS DESLORADINE הרופא אמר לי שזה לא קורטיזון ואין לו תופעות לוואי אך הרוקח אמר שזו תרופה מאוד חזקה
התחלתי לתת לו את זה אתמול בלילה ואני מוטרדת האלרגיה כמעט ונעלמנ מה דעתך ומה תפקידה של התרופה והאם אפשר לתת את זה פחות ולראות מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כדאי לעשות סלט תרופתי
25/02/2010לורתרים ואריוס זהות בפעילות
הלורתרים יותר מרדים וצריך 3 פעמים ביום לעומת האריוס
המינון של האריוס תקין לחלוטין וניתן לעיתים אף להכפילו מעבר לנאמר
חבל על השינויים הרבים
המשיכי עם המלצות הרופא ואני מאמין שהילד יבריא
ברגע שתשחקי עם הטיפול את עלולה לגרום יותר נזק מתועלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)