פטרייה וחום?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרייה וחום?
    נטלי
    21/03/2010

שלום רב
    בני בן 9 חודשים סובל מחום שנע בין 38.5-39 מיום שישי עד כה.
    היתי אצל הרופא ביום שישי והוא שלל אוזניים, גרון וכל מה שצריך. אמר לחכות ולבקר אצלו אם החום ממשיך. הבוקר הייתי אצלו שוב והוא הבחין שיש לבן שלי פטריה על הלשון. הוט טען שזאת היא הסיבה לחום. הוא צודק? פטרייה יכולה להיות סיבה לחום גבוה? וטען שוב שאם זה ממשיך לחזור אליו. רשם לי דקטרין אורל ג'ל למריחה 4 פעמים ביום. ביקשתי ממנו לשלול שוב גרון. הוא טען ש "אדום או כחול" זה לא משנה ולא נותנים אנטיביוטיקה בזמן הימצאות פיטרייה. אני מרגישה שהוא בכלל לא סגור על עצמו וחשתי אי-וודאות הרופא הקבוע בחופש.
    מה דעתך
    תודה, נטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרייה וחום?

הוספת תגובה

• דעתי היא שתיבדקי שוב

21/03/2010

אני לא יכול לומר האם הרופא שלך צודק או טועה מכיוון שאיני מכיר את המקרה ולא בדקתי את הילד
    אבל, אם תחושת הבטן שלך כאם אינה טובה עלייך החובה לפנות לרופא נוסף ממנו תקבלי יותר ביטחון
    ללא קשר צודק הרופא שלא נותנים אנטיביוטיקה על סמך צבע ויש להתקין משטח אבל !!! אין מניעה לתת טיפול אם הוכח חיידק מה גם שדקטרין היא תרופה אנטיביוטית נוגדת פטריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו