עידכון לד''ר שמואלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידכון לד''ר שמואלי
    נטלי
    22/03/2010

שלום לך ד''ר שמואלי
    ובכן לקחתי בעצתך ואתמול לקראת ערב כבר לא יכולתי לחכות . קשה לי היה לדמיין שלמרות שהילד אוכל, ומשחק ופעיל החום גבוה והרופא המחליף אומר שזה כלום! ופניתי עם התינוק שלי למוקד.
    אני לא יודעת מה להגיד בקיצור מזל שפניתי. התגלה אצלו אודם בתוף הימני של האוזן, ודלקת גרון, שקדים נפוחים עם תפליט. וטען שאין בכלל פטרייה ופטרייה בלשון לא עושה חום. קיבלנו טיפות אוזניים ל 3 ימים ומוקסיוויט לשבוע ימים. וכל זה בהפרש של כמה שעות מהביקור אצל הרופא! ליתר ביטחון ביצעו שם גם משטח. קשה לי לדמיין שהרופא המחליף אליו פניתי זילזל בבקשתי לבדוק את הילד ביסודיות, כולל פתיחת פה עד הסוף כי בני סבל מכך גם פעת אחת לפני זה. וההיסטוריה במחשב תעיד על כך. הוא טען שאני היסטרית מדי כשההרגשה שלי כאימא אומרת משהו אחר. מעודד לשמוע שנשארו עוד רופאים שקדנים כמוך. יישר כוח על עבודתך הנפלאה בפורום זה. כל הכבוד. רפואה שלמה לכולם ויום טוב, נטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עידכון לד''ר שמואלי

הוספת תגובה

• סליחה, שמואל*

נטלי
    22/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה שלמה והרבה בריאות

22/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו