מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בדרכי השתןהלנה30/03/2010
שלום.
ילדה שלי בת שנה ו 3 חודשים בחצי שנה אחרונה לא הייתה חולה ולא קיבלה שום תרופה.
לפני כשבוע היה לה ווירוס ( לפי בדיקת הדם זה היה ווירוס ) שנלווה בחום מעל 39 כל 12 שעות במשך 4 ימים ופריחה על כל הגוף.
אחרי 4 ימים הכל עבר ללא טיפול כלשהו ועכשיו היא נראת בריאה לחלוטין.
בעקבות החום הגבוע ביצענו בדיקת שתן. בתוצאות התגלה חיידק
Pseudomonas aeruginosa
100,000 CFU/ml - גדול מ
למרות זאת בדיקת שתן כללית הייתה תקינה לחלוטין.
עשינו בדיקה שנית כדי לוודא שאין טעות אחרי 5 ימים. התוצאה הייתה זהה לבדיקה ראשונה.
1) האם זה חיידק עמיד ? האם מצביע על בעיה יותר רצינית? ( בסקירת מערכות כליות היו תקינות. גם לא הייתה לה צהבת. )
2)האם טיפול אנטיביאוטי יכול לגרום לפטריה? איזה פרוביאוטיקה כדאי לתת לה ביחד עם טיפול אנטיביאוטי?
3)האם בכלל כדאי לתת לה טיפול אנטיביאוטי?
תודה רבה מראש
קובץ עם תוצאות הבדיקה מצורף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ממצא הדורש התייחסות
30/03/2010אני הייתי ממליץ לבצע תרביץ שתן סטרילית באמצעןת קטטר על מנת לשלול זיהום חיצוני
ורק אם עדיין יש צמיחה להתייעץ לגבי טיפול.
רק לאחר תרבית סטרילית ניתן יהיה לקבל החלטה מושכלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)