חיסונים גיל חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסונים גיל חודשיים
    שלי
    28/10/2007

ערב טוב ד"ר חיימי,

1.לביתי מלאו אתמול חודשיים. היום היא קיבלה חיסון בטיפת חלב.
    מתי כדאי לעשות לה את חיסון ה- prevnar ?

2. נתתי לה אקמולי (נר) בחום 37.8, האם נהגתי בסדר? או שהייתי צריכה לחכות?

תודה רבה על היותך זמין עבורנו!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסונים גיל חודשיים

הוספת תגובה

• חיסון פרבנר

ד''ר מוטי חיימי
    28/10/2007

שלום שלי.
    לאמהות נחמדות כמוך- כיף להיות זמין :-)
    לגבי חיסון הפרבנר- החיסון ניתן בשלוש מנות, החל מגיל חודשיים. את יכולה לחכות למועד החיסון הבא ואז לתת אותו יחד עם החיסונים האחרים.
    לגבי האקמול- בחום 37.8 אין צורך לתת אקמול, אבל לא נורא אם נתת (זה טוב גם נגד כאבים, שאולי היו לה עקב החיסון). להבא- חכי קצת: אם החום לא עולה והילדה מתנהגת כרגיל- אין צורך באקמול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה ועוד משהו קטן

שלי
    28/10/2007

היא עכשיו ישנה (לאחר האקמולי), נראה שישנה חזק מהרגיל, ומשמיעה מעין "נחירות" קטנטנות ומידי פעם משתעלת כאילו נחנקת, זה נפסק מהר ואז ממשיכה לישון.
    האם אלו תופעות של החיסון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גלית
    29/10/2007

התינוקת כעת מנוזלת משתעלת ומתעטשת.
    כרגע החום הוא 37.8.
    לאחר בדיקת רופא אתמול בלילה, נאמר לנו שאין מה לעשות וצויידנו במי מלח. לפני החיסון בכל היה בסדר.
    הרופא טוען שכנראה זה מקרי.
    האם יכול להיות שזה כתוצאה מהחיסון? למיטב הבנתי החיסון "מדמה" את המחלה בגוף והחיסון כלל גם שעלת. האם כל מה שקורה תקין? האם לפנות היום לרופא הילדים שלנו או שאין צורך?

תודה ויום טוב!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר מוטי חיימי
    29/10/2007

לא נראה לי שזה קשור לחיסון. ככל הנראה היא מצוננת או פיתחה מחלה וירלית בלי קשר לחיסון.
    במידה והתופעות נמשכות-רצוי לקחת לבדיקת רופא הילדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו